субота, 30. јануар 2010.

NAŠE POLITIČARE MOŽE DA OMAĐIJA SVAKA BABA






DRUGO ČUDO IZ MEĐUGORJA

PRIRODA U ČAJNIKU


LEK JE ONO U ŠTA VERUJEMO


VRAČ IZ HERCEGOVINE


ČAROBNE TRAVE

MOĆNI RITUALI ZA PRIVLAČENJE NOVCA


MLADI BEŽE...

MASKE - ZAŠTITNICI OD NEGATIVNE ENERGIJE


Paralisao sam crne magove

Paralisao sam crne magove
Nedeljko Dražić tvrdi da je zaštitio Joksimovića

Paralisao sam crne magove

Sreda - 16.12.2009
Čovek koji sebe naziva „belim magom“, Nedeljko Dražić, a koga je fotograf „Sveta“ uslikao na promociji albuma Željka Joksimovića dok je bio na svom zadatku rasterivanja crne magije, za „Alo!“ otkriva neke manje poznate detalje

- Te večeri bila je prisutna crna magija. Video sam devojku i muškarca koji su bili plaćeni, odnosno angažovani od strane ljubomornih pevača da naude Željku. Na svu sreću, mojom brzom reakcijom do toga nije došlo, prozreo sam njihove namere i paralisao ih - započinje priču Nedeljko i dodaje da ga Joksimović nije angažovao. Upitan da li neke veze sa tom crnom magijom imaju najbliži Željkovi saradnici, Dražić objašnjava da je Joksimović tu dobro zaštićen.
- Jelena Tomašević je toliko dobra devojka da bi mogla 10 muškaraca da zaštiti svojom „belom magijom“. Problem je u tome što ni ona, a ni muškarci nisu toga svesni. Ona štiti muškarce - komentariše Dražić, koji se osvrće i na Lanetovu devojku.
- Jovana takođe ima dobru magiju, ali je njena karma manjeg intenziteta u odnosu na Jeleninu - zaključuje on.

Ceca i Seka se same štite od magije

Nedeljko objašnjava da je jedna od retkih kojima zaštita nije potrebna Ceca Ražnatović.

- Ceca ima jaku krv. Svaki pokušaj slanja crne magije na nju je neuspešan i osujećen. Njenim venama protiče jačina koja je štiti. Malo je takvih, baš malo - objašnjava Dražić i dodaje da je slična i Seka Aleksić, koja je možda i bila napadnuta crnom magijom.
- Malo mi je čudno što je u proteklom periodu relativno često menjala partnere. Možda ima tu nečega. Ali, i ona je jaka - završava svoju priču Nedeljko.

IZBOR AUTOMOBILA GODINE


Specijalni gost

Među zvanicama na svečanoj večeri bio je i svetski poznat psihoterapeut dr Nedeljko Dražić, lekar i doktor tradiciolane medicine Sveruskog centra za narodnu i tradicionalnu medicinu Eniom iz Moskve, ugledan član Američke akademije protiv starenja, Asocijacije za ekologiju i mnogih drugih organizacija u SAD, edukator magije u Arapskim emiratima, i da ne nabrajamo...

Mnogi su želeli da se upoznaju s njim i fotografišu, u svom džentlmenskom maniru izašao je svima u susret koliko je to na jednoj ovakvoj manifetaciji bilo moguće.

уторак, 26. јануар 2010.

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ NA UDARU CRNE MAGIJE





Na promociji novog albuma Željka Joksimovića, održanoj prošle nedelje u "Ekspo centru“, popularnog pevača u stopu je pratio beli mag Nedeljko Dražić! Istina, vrlo diskretno, što je između ostalog podrazumevalo civilnu garderobu, a ne neki od neobičnih kostima u kakvim smo ga, recimo, viđali u časopisu "Zona“. Kako se ne bismo bavili nagađanjima i pretpostavkama zašto je poznati šaman Lanetu "čuvao leđa“, odgovor smo potražili iz prve ruke, a Dražić je bio i više nego raspoložen da nam pojasni prirodu svog odnosa sa slavnim pevačem.


"Svi poznati i uspešni mogu biti žrtve crne magije koja se odražava na njihov uspeh, perspektivu, ali i život i zdravlje. Na promociji Željkovog albuma negativne energije bilo je u izobilju, a ako ti je neko prijatelj, naravno da ćeš ga zaštititi. Takve vibracije uglavnom su dolazile sa ženske strane, a primetio sam i jednu mušku osobu koja je pokušala da mu obiđe sto, odnosno da ga okruži i tim ritualom mu naškodi. Na sreću, uspeo sam da ga blokiram, nakon čega mu je pripala muka, pa je brže-bolje otrčao u WC da povraća. Moguće je da ga je angažovao neki pevač koji je ljubomoran na Željkov uspeh. S druge strane, nekolicina ženskih osoba pevača je pokušala da fiksira pogledom. Ispod majica su imale neke vračerske stvari, nekakve krpe natopljene krvlju, i bilo bi pogubno da su svoju zamisao uspele da sprovedu u delo.


Mada, nisu one išle na duge staze, već su htele da ga ismeju u tom trenutku“, otkriva Dražić i objašnjava da o ovome nije želeo da obavesti Joksimovića, kako mu ne bi pokvario dobro raspoloženje: "Ja sam profesionalac. Ono što vidim, blokiram i ćutim. Bitno je da je sve dobro prošlo, da su pesme dobre i da smo svi uživali. Inače, Željko je dobar čovek. Prijatelji smo i uzajamno se poštujemo.“ Nedeljka smo upitali i da li je Joksimović podložan crnoj magiji, kao i da li je ikada koristio njegove usluge. "Nikad od mene nije tražio pomoć, a što crne magije tiče, nije joj podložan jer ima jaku krv. Naime, Željko vuče karmu sa španskog dvora... nastavak pročitajte u novom broju "Sveta"


ŽELJKO JOKSIMOVIĆ ANGAŽOVAO VIDOVNJAKA

Željko  Joksimović angažovao vidovnjaka?!
Poznatog pevača u stopu prati vidovnjak Nedeljko Dražić koji mu skida crnu magiju!

Na promociji novog albuma Željka Joksimovića, održanoj prošle nedelje u "Ekspo centru", popularnog pevača u stopu je pratio beli mag Nedeljko Dražić, piše u novom broju magazin "Svet"!

Željko Joksimović  angažovao vidovnjaka?!


Ovaj vidovljak pojasnio je da je na promociji bio "po službenoj dužnosti", kako bi pop zvezdu zaštitio od crne magije:

Na promociji Željkovog albuma negativne energije bilo je u izobilju, a ako ti je neko prijatelj, naravno da ćeš ga zaštititi. Takve vibracije uglavnom su dolazile sa ženske strane, a primetio sam i jednu mušku osobu koja je pokušala da mu obiđe sto, odnosno da ga okruži i tim ritualom mu naškodi. Na sreću, uspeo sam da ga blokiram, nakon čega mu je pripala muka, pa je brže-bolje otrčao u WC da povraća. Moguće je da ga je angažovao neki pevač koji je ljubomoran na Željkov uspeh. S druge strane, nekolicina ženskih osoba pevača je pokušala da fiksira pogledom. Ispod majica su imale neke vračerske stvari, nekakve krpe natopljene krvlju, i bilo bi pogubno da su svoju zamisao uspele da sprovedu u delo
- ispričao je beli mag za ovaj magazin.

Željko Joksimović angažovao vidovnjaka?!

Bacaju prokletstvo miješajući krv s vodom u kojoj je okupan mrtvac


Nedeljko Dražić

Krvna magija se teško otkriva, a prvi znak je, prema Dražićevim riječima, da se rađaju bolesna djeca od zdravih roditelja i zdravih predaka
Čovjek pod magijom je odsutan, depresivan, često agresivan, nema balans energije, stalno nešto prigovara, nikoga ne sluša, rastresen je, posao mu slabo ide i ništa mu ne polazi za rukom na emotivnom planu.
Ovi simptomi, kako u razgovoru za ''Reviju D'', otkriva veliki mag Nedeljko Dražić, specijalista interne medicine, iscjelitelj i šaman, jasan su signal da je riječ o činima.
Mađije je skinuo sa više hiljada ljudi na tri kontinenta, u SAD-u gdje živi, na prostorima Srbije i Crne Gore koji su njegova rodna gruda, ali i u Rusiji, Ujedinjenim Arapaskim Emiratima...
Naš sagovornik, koji je u prošlom broju govorio o prokletstvu nad državama, političarima, fudbalskim timovima i velikim organizacijama, objašnjava da je mnogo masovnija pojava bacanja kletvi na pojedince i porodice, a kada je riječ o Crnoj Gori to se, prema njegovim riječima, radi i nad bratstvima.
''Onaj ko je nekoga omađijao u stvari je uzeo jedan dio njegove duše'', pojašnjava Dražić koji kaže da je ta pojava nanošenja zla činima nekad bila mnogo češća, ali je i danas ima u nemalom broju.
Prema njegovim riječima, velika pomoć je što češći odlazak u crkvu, ali u većini slučajeva magija se ne može skinuti bez stručne pomoći.
-Postoji više vrsta magija. Krvna je kad neko ispašta za drugog, ljubavna kada se činima vezuje voljena osoba. U poslednje vrijeme javlja se i biznis mađijanje svjetskih razmera, sa željom da nekome propadne posao što je, recimo, moderna varijanta nekadašnje seoske magije, kada se uz pomoć vračara radilo na omađijavanju stoke ili njiva uglednog domaćina, navodi veliki mag.
Krvna magija se teško otkriva, a prvi znak je, prema njegovim riječima, da se rađaju bolesna djeca od zdravih roditelja i zdravih predaka.
-Krvno mađijanje je u stvari ulazak u šifru čovjeka ili, što bi se reklo, njegov kod i potrebno je neko vrijeme da se skine ta vrsta magije, kaže Dražić.
U razgovoru za naš list on se posebno osvrće na magiju nad velikim bratstvima u Crnoj Gori a, kako kaže, ona je obično pomiješana sa krvnom, ali i nekom drugom vrstom osvete. Prenosi se na potomke, bez obzira na to gdje se rađaju i žive, makar i hiljadama kilometara daleko, a jedini spas je da se stručno skine sa omađijanog bratstva.
Osim tragičnih slučajeva, čini bačene na jedno bratstvo mogu da zakoče i potpuno ostvarenje uspjeha u nekom poslu ili karijeri i takvim ljudima sve teče poput mita o Sizifu, osuđeni su da nikad na vrh ne izguraju teško breme i dožive trijumf.
Dražić ističe da su u Crnoj Gori praktično najveći centri magije Ulcinj i Bar....
Kaže da mu pozivi za pomoć najčešće stižu iz tog crnogorskog reona, pa na jug Crnogorskog primorja odlazi kad god mu to brojne obaveze i česta putovanja dozvole.
-Moje iskustvo je pokazalo da su u tom području vrlo česte krvne magije... U više navrata sam nailazio na isti način bacanja čini tako što se voda u kojoj je okupan pokojnik pomiješa s krvlju, navodi veliki mag.
Prema njegovim riječima, kod pripadnika islamske vjeroipovijesti najčešći su slučajevi ljubavne magije, ali je, kako naglašava, utješno što oni često odrade vrlo površno, pa je to prokletstvo lako za skidanje.
-Inače, u Crnoj Gori ima i najviše bolesti, gledano u odnosu na čitav region i zato apelujem na Crnogorce da se što više vrate prirodi, poručuje Dražić koji preporučuje ne samo što češće odlaske na čist vazduh, već i promjenu načina ishrane i okretanje bilju koje je ljekoviti izvor zdravlja čovjeka.
Magija, prema njegovoj tvrdnji, može da bude i ''stečena'', odnosno slučajna, jer se nekom zadesilo da zgazi u omađijanu pluvačku ili da greškom uzme tuđu čašu s pićem.
Osobe na koje su bačene čini, ovaj veliki mag odmah prepoznaje, jer može da vidi ono što drugi ne mogu- ''crnu auru'' koja okružuje tijelo onoga ko je kod njega došao po pomoć.
-Prvo se utvrđuje o kojoj je vrsti magije riječ, a potom se skidaju specifične negativne energije sa čovjeka, pa se tek onda čiste njegova duša i organizam i uspostavlja balans energije u tijelu, navodi Nedeljko ritual kojim pruža pomoć osobama pod magijom.
U strahu od nečije mržnje i zavisti mnoge poznate ličnosti, prema Dražićevim riječima, rade ''zaštitu'', kao preventivu. Kaže da se njemu obraćaju fudbaleri, odnosno golmani na koje se najčešće bacaju čini, ali da ima i dosta pjevača koji dolaze u strahu da će im neko oduzeti dobar glas, pa i političara, uplašenih za sopstvene pozicije.
Upozorava da se magija radi preko poklona, ali i s nečijim pramenom kose ili noktima.
Osvrćući se na slučajeve nesrećno zaljubljenih koji su posegli za vezivanjem voljene osobe, Dražić pojašnjava da se to radi na više načina, a za čitaoce ''Revije D'' govori o najrasprostranjenijim oblicima.
-Recimo, da bi vezali za sebe djevojku koja hoće da ih ostavi ili odbija njihovu ljubav, momci joj poklanjaju ružu uzetu s nečijeg groba, navodi Dražić, dodajući da se to radi uz pomoć vračarica.
Da bi omađijale nekog momka djevojke bacaju njegovu fotografije u raku, u trenutku kad pokojnika pokopavaju.
Time, kako objašnjava,''vezuju'' za sebe voljenu osobu koja postaje slijepo poslušna ili, bolje rečeno, živi mrtvac.
-Ima i slučajeva kada muž vezuje ženu za sebe mađijama da ga ne bi prevarila ni sa kim i da bi samo njega gledala i voljela. To se radi uzimanjem dlaka ženine kose i stidnih dlačica koje izmiješa sa svojim, isiječe na tri dijela i zavije crvenim, crnim i bijelim koncem, ili za jaču magiju, crvenim, žutim i plavim. To zavije u papir na kojem napiše ''moja si i ničija'' ili ''sva tvoja ljubav je u meni'', umota u crvenu maramu i zašije crvenim koncem, otkriva Dražić razne ''metode'' mađijanja i objašnjava da i žene na isti način vezuju svoje jače polovine.
Često je, kaže, i omotavanje dlaka voljene osobe oko sveće koja se potom upali i dlake ostanu u vosku.
Veliki mag upozorava djevojke da se okanu omiljenog im mijenjanja garderobe sa drugaricama zbog negativne energije koju neko tijelo nosi i koja se može prenijeti oblačenjem tuđih djelova odjeće.
Dražić ponosno pokazuje uramljenu sliku pet krugova, nalik užarenim letećim kuglama, a taj snimak predstavlja energiju na vrhu njegovih prstiju. Veliki mag djeluje i na pripadnike sekti, ukoliko oni na to pristanu. Taj ritual se, ako je potrebno, radi u crkvi, koju zove Božjim hramom.
-Na njih djelujem najvećom pozitivnom energijom koju mogu da izvučem iz sebe i vrlo sugestivno... Kad oslabim moći pod kojima su, oni se sami od sebe vrate u normalno stanje, tvrdi Dražić.
On upozorava one koji hoće nekog da omađijaju da dobro povedu računa i upoznaju se s tajnama magije, jer ima i magija koje se, kao bumerang, vraćaju naručiocu.
Nedeljko je na Tibetu učio od sveštenika razvrstanih u tri nivoa, od nižih do onih najvećih mudraca. Iz Pekinga je otišao u Tibet u samo podnožje Himalaja gdje je kompleks hramova do kojih se ide pješke kroz nepregledne šume i vrleti, sa mnogo pećina.
-Tu, takoreći, noga stranca nije kročila. Ja sam sa sveštenicima koji su propovjednici, iscjelitelji i, mogu da kažem, polubogovi, naučio mnogo, a najvažnije je što su dodatno aktivirali moju energiju kojom danas pomažem ljudima, naglašava naš sagovornik.
Energija je, kako ističe, vrlo važna stvar za čovjeka, a kako je pojedinac starošću gubi sve češće je traži kod mladih osoba.
-Nekad su babe i djede dobijali dio te pozitivne energije čuvajući unuke, a danas je sve češća pojava da puno stariji, bogati muškarci kupuju novcem ljubav djevojke od 22 ili 25 godina i u toj vezi iz nje crpu njenu pozitivnu energiju, otkriva veliki mag.
On naglašava da su mu tibetanski sveštenici prenijeli i znanja o tjeranju otrova iz organizma, razređivanju krvi i odbacivanju izumrlih ćelija.
Mnogo godina ranije, kao dječak, prva znanja je stekao zahvaljujući baki iscjeliteljki i sveštenici, koja ga je naučila i liječenju biljem.
Svoja znanja, zahvaljujući kojima je u Rusiji stekao i orden ''Zvijezda nade'' prvog stepena, prenijeće u svojoj školi za parapsihologe i bioenergetičare koju uskoro otvara u Beogradu. Namjerava da na istom mjestu oformi i ''magijsku internacionalu'' i, kako kaže, natjera sve vračeve da rade za dobrobit čovječanstva i okanu se nanošenja zla.
U svom centru će pomagati omađijanima, ali i parovima bez djece, jer kako objašnjava, skida magiju s parova bez djece, ali i liječi sterilitet, specijalnim eliksirima.
Pomoć će moći da potraže i oni koji nijesu sigurni da li da uđu u brak sa određenom osobom, pošto ovaj mag ''vidi'' ko s kim može da bude srećan, a s kim ''ide u pakao'', iako se čini da je riječ o velikoj ljubavi.
-Ljudi me gledaju kao spasioca i zato se trudim da onima, koje je muka natjerala da mi se obrate ispunim sva očekivanja, zaključuje Nedeljko Dražić, veliki mag, ljekar i iscjelitelj.

Č.Mranović- A. Stevović

Zaštita od čini

Veliki mag čitaocima ''Revije D'' otkriva kako se mogu zaštititi od bacanja čini i prokletstva.
-Uzmu se tri cvijeta bosiljka i tri zrna tamjana, stave u crvenu krpu i ušiju crvenim koncem. Ovaj paketić u crkvi umočite u osveštanu vodu i stalno nosite sa sobom, bilo gdje da idete, preporučuje Dražić.



Tibetanski eliksir

Dražić je na Tibetu naučio da spravlja moćni eliskir od više vrsta bilja, neobično jakog ukusa...
Njime se odlično čisti organizam, otklanjaju tumori i bolesti, ali i regenerišu i podmlađuju ćelije u čovječijem telu. Pravi ga od 99 biljaka koje se istucaju u avanu i stave u glineni ćup. Ta posuda se zatvara smolom i zakopava u zemlju u koju se posadi sjeme i niče biljka. Kad biljka dostigne određeni rast, kako su ga Tibetanci naučili, ona signalizira da je gotov napitak koji se pije kao dobar gutljaj iz male čaše.



Recept protiv neplodnosti

Bogato iskustvo u poznavanju narodne medicine ovaj ljekar, mag i iscjelitelj pretočio je u knjigu ''Liječenje ljekovitim biljem'', a ekskluzivno za naš nedjeljnik otkrio je recept za uspješno liječenje neplodnosti kod žena i muškaraca:
Srezati i pomiješati po 10 dkg pira (podanka), breze, borovnice, medveđeg grožđa (listova), nadzemnih djelova preslice i kunice, šišarice hmelja i kukuruzne svile, pet dekagrama korijena srčanika i 15 dkg sjemena zobi.
U litar hladne vode se stave tri do četiri kašike smješe biljaka, to se prokuva i kad proključa hladi se poklopljeno. Po želji piti s medom triput na dan po dva decilitra, šest do osam sedmica.

Za pušače: kilogram meda, 250 gr bijelog luka, 150 gr izrendane kore hrena, po sto grama bokvice i samljevene mente pomiješati i uzimati ujutru i uveče.



Savjeti za djecu i trudnice

Osim što liječi sterilitet, Dražić mladim roditeljima daje i savjete kako da od uroka sačuvaju svoju novorođenčad.
-Bebi, po starom vjerovanju, treba oko ruke staviti crveni konac, a po čen bijelog luka u uglove sobe u kojoj spava. Takođe je važno da novorođenče prvih 40 dana spava između roditelja, gdje ga njihova energija štiti, objašnjava veliki mag.
Dodaje i da djeca nikad ne treba da idu na sahrane, već da ostanu kod kuće i sjede na krevetu na kom je pokojnik spavao, kako bi primila pozitivnu energiju koja je tu ostala.
-Ako tu sjede dok se rodbina ne vrati, zaštite sebe, a duh štiti čitavu kuću, tvrdi Dražić, ističući da isto važi i za trudnice.

Veliki mag Nedeljko Dražić

Nedeljko Dražić
Skida magiju sa država i pojedinaca
''Na čelnike jedne zemlje se djeluje preko njihove porodice, žene i djece ili putem poklona
Veliki mag Nedeljko Dražić, čovjek koji skida magiju s država, ali i sa pojedinaca, iscjelitelj duše i tijela iz Amerike je stigao u Srbiju da pomogne svojoj zemlji, ali i državama regiona. Dražić, koji je inače specijalista interne medicine, ali i tradicionalne parapsihologije, liječio je najbogatije ljude svijeta, predsjednike i njihove najbliže saradnike i članove porodice, ali njihova imena ne želi da otkriva, niti od čega su bolovali, jer je, kako ističe, to profesionalna tajna, a svako ima pravo na privatnost. Za ovim magom, doktorom medicine, jure i najbogatiji američki Jevreji koji ga smatraju ''šamanom, ali i Muslimani, tako da su mu vrata stalno otvorena s pozivom da dođe i ostane među šeicima Arapskih emirata.
I dok Amerikanci ne mogu bez njega, a bogati arapski šeici, čije fotografije u sjaju i bogatstvu nam pokazuje, grabe se da budu u njegovom društvu, veliki mag je odlučio da krene za svojom nostalgijom koja ga je vukla domovini. Pravac Srbija i njena prestonica. Danas živi na relaciji Los Anđeles - Njujork - Dubai – Beograd, a odaziva se na sve pozive i moćnih i bogatih, ali i običnih ljudi kojima je potrebna pomoć.
-Svjetsku slavu sam doživio u Americi gdje imam svoju školu, a uskoro u Beogradu otvaram Centar za duhovnu obnovu i narodnu tradiciju u kojoj će, osim liječenja, podmlađivanja eliskirima i skidanja magije, teći i obuka za parapsihologe i bioenergetičare. Ako me pozovete, biću gost vaše redakcije i može doći deset vaših čitaoca da besplatno primijenim na njima svoje umijeće skidanja čini i izlječenja, obećao je Dražić reporteru ''Revije D'' dok je tekao ekskluzivni razgovor za naš list. Prve grupe koje će ući u ovaj Dražićev centar biće uglavnom iz inostranstva, a kad se završi ta dogovorena obuka, slijede zainteresovani polaznici iz Srbije, Crne Gore i ostalih zemalja Balkana, jer se veliki mag, po sopstvenom priznanju, sada ''posvetio regionu''.
Kako saznajemo u razgovoru s magom i iscjeliteljem, on je mnoge godine svog života proveo u raznim svjetskim zemljama, učeći od najboljih koji žive po raznim ''krovovima i temeljima svijeta''. Tako se obreo i među mudracima Tibeta, s kojima je proživio tri godine. Iz SAD su ga poslali kod Kuranderosa Latinske Amerike, gdje se od najboljih plemenskih vračeva učio ljekovitim blagodetima bilja. Bio je i sa indijanskim šamanima, vračevima Indije, ali i sa iscjeliteljima u pustinjskim predjelima Arabije. Dio života proveo je s magovima- iscjeliteljima u dalekom, sniježnom i tajnovitom Sibiru, čije moći još nijesu prodrle na Zapad, ali ni kod nas.
Kada je prikupio sva znanja i tajne parapsihologije i moći drevnih iscjelitelja, ovaj nevjerovatni doktor medicine napravio je svjetski bum.
Uspješno je liječio, kako ističe, više svjetskih državnika i poznatih ličnosti, a jedan od njegovih pacijenata bila je i čuvena ruska bioenergetičarka Džuna.
Pokazuje nam i snimak svojih prstiju, koji odaje nevjerovatnu energiju na njihovim vrhovima i objašnjava da je čitavo njegovo tijelo toplije nego kod običnih ljudi, jer je prepuno energije.
-Kroz život idem sa svojom srećnom zvijezdom i po Božijoj promisli, kaže Dražić.
Ponosan je na sat koji je dobio od ruskog predsjednika Vladimira Putina, ali i na diplomu kojom ga je nagradila ova velika zemlja za uspjehe u domenu parapsihološkog. On otkriva da pod magijama mogu biti ne samo ljudi, već i države i veći prostori i tvrdi da je uspješno skida.
-Svi globalni sukobi su prvo vođeni parapsihološki, a onda i osvajački, naglašava veliki srpski mag, ističući da je i danas na djelu treći parapsihološki svjetski rat.
Dražić podsjeća na zapise u kojima je analizirano kako je nacistički vođa Adolf Hitler, uoči oružanog osvajačkog pohoda na Evropu, koji je kasnije prerastao u Drugi svjetski rat, takođe prvo vodio parapsihološki rat, a onda krenuo u pohod oružanom silom. Kako otkriva, tako je nestala i Titova SFRJ.
-Nad bivšom velikom Jugoslavijom je početkom devedesetih bilo magijskog djelovanja i na kraju je došlo do razbijanja jedne od najljepših zemalja svijeta, naglašava Dražić tokom razgovora. Ono što je presudno u ovom momentu za život na našim prostorima, prema njegovim riječima, jeste da se tu ''odvija sukob magova Istoka i Zapada''.
Kako ističe, zbog sudara crnih magija na našem dijelu planete sve vrvi i vri.
-Oni su kao ''pirane u jednom loncu'', što stvara stalnu nestabilnost u čitavom ovom regionu, dodaje Dražić i naglašava da i u Crnoj Gori i u Srbiji djeluju ne samo vračevi koji ljudima nabacuju crnu magiju, već i oni koji to čine državama.
-Djeluju uz pomoć političkih vođa, koje to ne mogu da budu ukoliko neka od svjetskih sila nema interese koje ostvaruje uz pomoć njih. To se radi tako što se pažljivo biraju ličnosti za vođenje države i to uglavnom najlabilniji ljudi, spremni na slijepo izvršavanje naređenja, objašnjava Dražić.
Kako naglašava, imperijalističke zemlje imaju čitave timove, osnovane nekoliko stotina godina unazad radi manipulacije liderima drugih zemalja.
-Taj tim prvenstveno djeluje na predsjednika jedne države, na političke partije i bankarstvo. Nameću svoju volju, prave situaciju da se sve vrti u jednom krugu iz kojeg se ne može naći izlaz, prave nervozu i neutrališu um onih koji odlučuju, upozorava Dražić.
Od magije je liječio više predsjednika država, ali ne želi da govori o kome je riječ. Oni su, kako objašnjava, najugroženiji, mada se bacanje čini događa i biznismenima, fudbalerima i svima koji donose veliki novac.
-Na čelnike jedne zemlje se djeluje preko njihove porodice, žene i djece ili putem poklona od drugih državnika, pa im je jedan od mojih savjeta da dobro paze šta primaju, i od koga, navodi naš sagovornik.
On objašnjava da se s djelovanjem magije nad državom poklapa i povećani ulazak raznih sekti, i to u grupama, koje razbijaju ne samo um države, nego i mozgove ljudi, i onda rade šta hoće.
-Riječ je o sistematskom djelovanju sekti, a nerijetko ima i opasne vudu magije. Obično radi grupa od četiri vrača, hipnotizera, sugestologa i parapsihologa koji su nekada radili u državnim institucijama. Djeluju preko omladine, labilnih žena i muškaraca sa viškom ženskih hormona. koje prepoznaju po njihovoj auri, jer mogu da je vide, otkriva nam veliki mag. Kako čujemo, efekat tih djelovanja je i odricanje djece od roditelja i svoje crkve, kao i okretanje raznim sektaškim ritualima, od kojih su neka i sa smrtnim ishodom. Sve to opasno slabi jedno društvo. Veliki srpski mag i iscjelitelj dodaje da odgovorno tvrdi da u ritualima nema žrtvovanja, kao što se to sve češće radi u sektama. Kako tvrdi, on uspješno djeluje upravo protiv takvih timova.
-Svojim ritualom uspijevam da međusobno posvađam zle duhove koji se nalaze u tim timovima, kaže ljekar i mag Nedeljko Dražić. Na ''sektaše'', otkriva nam, djeluje sugestivno, velikom pozitivnom energijom, sve dok ne oslabi jake sile u njima, a prema njegovim riječima spas od njih je ozdravljenje društva.
-Sve radim sa svojih deset prstiju kojima tjeram zlo uz pomoć velike pozitivne energije koja iz mene naprosto isijava, konstatuje Dražić.
Razlaz Srbije i Crne Gore se, kako kaže, takođe desio pod jakim magijskim uticajima koji već duže djeluju na našim prostorima, jer, podsjeća, ove dvije države imaju isti narod, istu krv, prezimena i vjeroispovijest. Raskol je, dakle, bio moguć samo crnom magijom nad njima.
U idućem broju veliki mag će govoriti o svim vrstama magije nad ljudima i kako se skidaju, kao i o iscjeljenjima. Dražić će dati i savjete kako se odbraniti od zla crne magije, posebno prisutne u Baru i Ulcinju...

Č. Mranović- A.Stevović

Pomagao ''Crvenoj zvezdi''

Fudbaleri ''Crvene zvezde'' bili su, prema Dražićevim riječima, pod crnom magijom zbog koje nijesu uspeli da se plasiraju prošle jeseni u evropsku završnicu. Dražića je, kako tvrdi, angažovao generalni sekretar kluba Zoran Damjanović, da pokuša da uoči utakmice sa ''Boltonom'' ukloni negativne sile koje su zahvatile teren ''Marakane'' i igrače. Nažalost, kasno je pozvan u pomoć, pa su Englezi izvojevali minimalan rezultat u svoju korist i trijumfovali.
Poznato je, međutim, da je Dražić imao udjela u osvajanju evropske titule crveno-bijelih 1991. godine uz pomoć ''tibetskog pročišćenja'', a tada su ga angažovali funkcioneri kluba Dragan Džajić i Vladimir Cvetković.



Razgovara sa zmijama

-Porijeklom sam iz okoline Nikšića, ali kažem da sam iz istočne Hercegovine, a moja porodica je više od 500 godina, s koljena na koljeno, prenosila znanje o liječenju biljem... Kao mali često sam sa bakom odlazio da berem čajeve, i uz nju se naučio ne samo tome, već i nemuštom jeziku.
-Zmije nikad ne napadaju, osim ako ih nagazite. Ja sam kao mali naučio da ih dozivam i s njima komuniciram. Jako su mudre životinje i od njih se mnogo toga može naučiti, tvrdi Dražić.



Melem za vojsku

Nedeljko Dražić je neko vrijeme proveo i u Sibiru za koji kaže da je ''frižider planete Zemlje''. Tamo je prvi put vidio energetski korijen jedne endemske biljke koja raste samo u najsjevernijim djelovima Rusije, odnosno azijskog kontinenta i upoznao se sa njegovim svojstvima.
-Vrlo je oporog ukusa, ali sa nevjerovatnim svojstvima. Tamo sam naučio da ga koriste vojnici radi velike energije koju iz njega dobijaju, otkriva Dražić jednu od tajni sa svojih mnogobrojnih putovanja.



Švajcarska u magli vradžbina

-Mada magije ima nad Srbijom i nad Crnom Gorom, zemlja koja je vodeća u tome je Švajcarska. Magija se, kako sam rekao, može prenijeti i predmetima, a u Švajcarsku je najviše ušlo zlata s raznih strana, prokletog novca i zato Švajcarci uglavnom nijesu zdravi. Prisutno je puno negativne energije, a samim tim i depresije, pa su u najkraćem rečeno, nacija koja izumire, smatra Dražić

Her­ce­go­vac sa onog Ti­be­ta



PRE­MA me­ri­li­ma sa­vre­me­nog sve­ta čo­vek ko­ji ima ku­će na Be­ver­li hil­su, Flo­ri­di i Nju­jor­ku, pri­de i ne­ko­li­ko jah­ti, a kad "uhva­ti vre­me" skok­ne do Du­ba­i­ja da se druži sa še­i­ci­ma, u naj­ma­nju ru­ku je uspe­šan. A ako je pri tom Sr­bin, za­kle­ti pra­vo­sla­vac i što je najvažnije - ne ba­vi se po­li­ti­kom, on­da je ova­kva vest si­gur­no ne­sva­ki­da­šnja.
Sve je to ipak Ne­delj­ko Dra­žić, čo­vek ko­ga su "No­vo­sti" "uhva­ti­le" to­kom bo­rav­ka u Be­o­gra­du. On ne kri­je da ov­de po­zna­je broj­ne glum­ce, estrad­ne zve­zde i po­li­ti­ča­re ko­ji ga re­dov­no po­se­ću­ju kad do­đe u glav­ni grad. Po­znat je u go­to­vo ce­lo­kup­nom di­plo­mat­skom ko­ru akre­di­to­va­nom kod nas i go­to­vo svi ko­ji ima­ju pro­ble­ma sa zdra­vljem do­la­ze kod nje­ga. Ali, kao pra­vi pro­fe­si­o­na­lac, ni za živu gla­vu ne bi odao nji­ho­va ime­na ra­do­zna­lom no­vi­na­ru.
- Sve je po­če­lo kad sam imao pet go­di­na - po­či­nje pri­ču Dra­žić. - Ta­da je ba­ka Mil­ka po­če­la da me uvo­di u taj­ne sve­ta le­ko­vi­tog bi­lja. To­kom tih, si­ro­ma­šnih go­di­na ona je u Her­ce­go­vi­ni bi­la se­o­ska ba­bi­ca i vi­dar­ka, a u na­šoj po­ro­di­ci ta tra­di­ci­ja ga­je­na je vi­še od 500 go­di­na. Kad sam sta­sao, čud­nim sti­ca­jem okol­no­sti put me je na­veo ka Ti­be­tu. Ta­mo sam ostao tri go­di­ne, mno­go na­u­čio kroz bez­broj­ne raz­go­vo­re sa la­ma­ma, nji­ho­vim mu­dra­ci­ma. Sa­znao sam pu­no o životu, ljud­skoj ener­gi­ji, bilj­ka­ma... Od ta­da le­čim lju­de ši­rom sve­ta.
Ne­đa, ka­ko ga zo­vu pri­ja­te­lji, ob­i­šao je do sa­da vi­še od 150 ze­ma­lja na svim kon­ti­nen­ti­ma. Ne kri­je da na Za­pa­du ra­di za no­vac, a ov­de iz lju­ba­vi.
- Ta­mo pra­znim po­zi­tiv­nu ene­r­gi­ju, a ov­de je sku­pljam - kaže Ne­đa.
Osim što se ba­vi le­če­njem, Dra­žić ne kri­je da ener­get­ski može da po­mog­ne mno­gim sport­skim eki­pa­ma. Ta­ko kaže da sva­ka eki­pa na svet­skim i evrop­skim tak­mi­če­nji­ma ima "svog vra­ča", ma­da se o to­me ne zna mno­go. On je lič­no po­ma­gao mno­ge na­še se­lek­ci­je i re­pre­zen­ta­tiv­ce, ali upra­vo po na­dim­ku Vrač pre­po­zna­ju ga i mno­gi sport­ski no­vi­na­ri.
- Ni­je taj­na da na ve­li­kim tak­mi­če­nji­ma po­sto­je ti­mo­vi pa­ra­psi­ho­lo­ga - kaže Dra­žić. - Ali, ja ih pre­po­znam, i uko­li­ko su pro­tiv nas - "po­kva­rim" im po­sao.
"Obič­nim smrt­ni­ci­ma" Ne­delj­ko sa­ve­tu­je či­šće­nje or­ga­ni­zma i zdra­vu is­hra­nu. U Ame­ri­ci su, na pri­mer, nje­go­vi pa­ci­jen­ti pre­pu­ni nus­pro­du­ka­ta br­ze hra­ne, dok je u Uje­di­nje­nim Arap­skim Emi­ra­ti­ma ne­u­o­bi­ča­je­no vi­sok broj obo­le­lih od di­ja­be­te­sa.
Dra­žić tvr­di da lju­di ko­ji žele da bu­du zdra­vi tre­ba što če­šće da od­la­ze u Božije hra­mo­ve.
- Ni je­dan ni­je na­pra­vljen slu­čaj­no, i u nji­ma je de­po­no­va­no naj­vi­še po­zi­tiv­ne ener­gi­je.

PO­TEN­CI­JA
NE­DAV­NO sam jed­nom na­šem po­zna­tom čo­ve­ku dao pre­pa­rat za po­bolj­ša­nje po­ten­ci­je - pri­ča Dra­žić. - A on, kao pra­vi Sr­bin, po­pio tri pu­ta ve­ću do­zu, ne bi li se do­ka­zao. I sad već 12 da­na ne može da se vra­ti u "pr­vo­bit­no sta­nje". Mu­ka. Sav pre­ble­deo. Že­na po­če­la da do­vo­di pri­ja­te­lji­ce da se hva­li "ču­dom ne­vi­đe­nim".

LjU­DI
NE­MA lu­dih i zlih lju­di - kaže Dra­žić. - Ima shva­će­nih i ne­shva­će­nih. Ko ni­je shva­ćen po­vla­či se u se­be i ne­ma na­či­na da se is­po­lji. Tu na­sta­je lom.

FRAN­CU­ZI
PO­RED mno­gih me­sta na pla­ne­ti gde je osta­vio svoj pe­čat, Ne­delj­ko Dra­žić je po­znat u Fran­cu­skoj, gde je ra­dio sa fud­ba­le­ri­ma ta­mo­šnje pr­ve li­ge. Do­bro ga zna­ju u Len­su, Tu­lu­zu, Mar­se­ju...

Nedeljko Dražić parališe crne magove


Nedeljko Dražić, koji sebe naziva "belim magom", a koga je fotograf „Sveta“ fotografisao na promociji albuma Željka Joksimovića dok je bio na svom zadatku rasterivanja crne magije, za „Alo!“ je otkrio neke manje poznate detalje

- Te večeri bila je prisutna crna magija. Video sam devojku i muškarca koji su bili plaćeni, odnosno angažovani od strane ljubomornih pevača da naude Željku. Na svu sreću, mojom brzom reakcijom do toga nije došlo, prozreo sam njihove namere i paralisao ih - započinje priču Nedeljko i dodaje da ga Joksimović nije angažovao.

Upitan da li neke veze sa tom crnom magijom imaju najbliži Željkovi saradnici, Dražić objašnjava da je Joksimović tu dobro zaštićen.
- Jelena Tomašević je toliko dobra devojka da bi mogla 10 muškaraca da zaštiti svojom „belom magijom“. Problem je u tome što ni ona, a ni muškarci nisu toga svesni. Ona štiti muškarce - komentariše Dražić, koji se osvrće i na Lanetovu devojku.
- Jovana takođe ima dobru magiju, ali je njena karma manjeg intenziteta u odnosu na Jeleninu - zaključuje on.

Ceca i Seka se same štite od magije
Nedeljko objašnjava da je jedna od retkih kojima zaštita nije potrebna Ceca Ražnatović.
- Ceca ima jaku krv. Svaki pokušaj slanja crne magije na nju je neuspešan i osujećen. Njenim venama protiče jačina koja je štiti. Malo je takvih, baš malo - objašnjava Dražić i dodaje da je slična i Seka Aleksić, koja je možda i bila napadnuta crnom magijom.
- Malo mi je čudno što je u proteklom periodu relativno često menjala partnere. Možda ima tu nečega. Ali, i ona je jaka - završava svoju priču Nedeljko.

Željka Joksimovića štiti vidovnjak !



Na promociji novog albuma Željka Joksimovića, održanoj prošle nedelje u “Ekspo centru”, popularnog pevača u stopu je pratio beli mag Nedeljko Dražić, piše u novom broju magazin “Svet”! Ovaj vidovljak pojasnio je da je na promociji bio “po službenoj dužnosti”, kako bi pop zvezdu zaštitio od crne magije:

zeljkomagija1 Željka Joksimovića štiti vidovnjak !?

- Negativne energije bilo je u izobilju, a ako ti je neko prijatelj, naravno da ćeš ga zaštititi. Takve vibracije uglavnom su dolazile sa ženske strane, a primetio sam i jednu mušku osobu koja je pokušala da mu obiđe sto, odnosno da ga okruži i tim ritualom mu naškodi. Na sreću, uspeo sam da ga blokiram, nakon čega mu je pripala muka, pa je brže-bolje otrčao u WC da povraća. Moguće je da ga je angažovao neki pevač koji je ljubomoran na Željkov uspeh. S druge strane, nekolicina ženskih osoba pevača je pokušala da fiksira pogledom. Ispod majica su imale neke vračerske stvari, nekakve krpe natopljene krvlju, i bilo bi pogubno da su svoju zamisao uspele da sprovedu u delo

MAGIJSKA MOĆ BROJA 69








НЕДЕЉКО ДРАЖИЋ ЗА ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ (2)

Магијска моћ броја 69

„Србија има много природно надарених парапсихолога па није ни чудо што су наши обавештајци некад били четврти у свету”, каже признати исцелитељ, идејни покретач парапсихолошке Групе 69 при ЈНА и оснивач јединственог центра у свету у коме окупља најталентованије људе у земљи које ће обучити да шире позитивну енергију над Србијом и лече људе



БКада је 1992. године остао у Чикагу, уз све привилегије које су му америчке службе обезбедиле, Недељко Дражић се толико брзо прочуо да до њега више није могао да дође ко је хтео. Клијенти су му били бизнисмени, глумци, сенатори, кошаркаши, бејзбол играчи, деца богаташа...

- Чистио сам их од порока, магије, чистио сам им куће од лоших зрачења, лечио биљем... Оно што сам им ја радио нико од врачева у Америци није умео - каже Неђа коме су многе познате личности из САД постали пријатељи. Баш као и овде. - Људи воле да се друже са мном. Ваљда зато што их напуним позитивном енергијом.

У Америци је Неђа стекао и велико богатство. Таман да може себи да приушти оно у чему заиста ужива - да рони, пеца, плови јахтом, иде у лов на гризлије на Аљасци, на ждралове у Африци и да првим комшијама на Беверли Хилсу, где с времена на време борави, припреми прави српски роштиљ. Тек да им покаже како „онај њихов барбакју није ни за шта”.

Прецизан као апарати Насе

У Америци се уверио и да је потпуна заблуда како се магијом баве само сибирски и индијски шамани, индијанске и афричке поглавице и бабе с југа Србије. У поређењу с америчким парапсихолозима и сугестолозима, наше локалне врачаре су, тврди, мала деца.

- Магија је завладала светом. Више се не ратује оружјем него умом, деловањем на психичку енергију. Магијом се највише и најлакше делује тамо где се врти новац: на политичаре, банкаре, бизнисмене, спортисте. Делује се на друге земље, на њихову младост, политичке структуре, војску... Сад већ постоји јака техника која путем импулса, инфрацрвених зрака и звука делује на човека, његове мисли, снове, несаницу... Све оно што се дешавало по распаду СФРЈ, а завршило се Дејтоном, ништа није било случајно. Па, како то да баш сва тројица из Дејтона нису више живи - каже Недељко и додаје да се увелико ради на прављењу контратехнике и да су Руси за сада најдаље отишли у томе.



Највећу потврду својих (нат)природних моћи Неђа је добио, опет, у Америци. Тамо је видео специјалне камере које снимају духове, баш као што он може да види „разне врагове око човека који је под магијом”. А у Наси је видео да се користе апарати који мере енергију човека и путем слике преносе је на монитор. Баш као што он види ауру и њене боје и одмах може да процени здравствено стање човека.

- Тим апаратима се сваки дан мери физичка, интелектуална и психичка енергија научника Насе. На монитору се тако види и њихово комплетно здравствено стање. У зависности од енергетског стања, Наса дневно распоређује научнике на различите задатке како би се из сваког сарадника извукао максимум. Преговарам да купим један такав апарат. Јесте много скуп, али требаће ми. Овамо ће тек долазити странци - уверен је Недељко.

Преговори с духом дрвета

Новац и признања стечени у Америци Неђи су омогућили статус угледног госта многих земаља и њихових високих државних кругова, као и даље школовање, углавном у Русији, где је и докторирао алтернативну медицину, односно исцелитељство. Највише пара Неђа је, ипак, потрошио на путовања, од племена до племена, с једног на други крај света. Или, како он то радије каже, на дружење са сиротињом, највећим чуваром духовне традиције сваког народа. Попут арапских бедуина или афричких људождера. Или Цигана.

- Где Цигани разапну шаторе, тамо је чисто и безбедно. Ту нема патогених зрачења - каже Неђа.

Шта је све научио од сиротиње са свих меридијана, само он зна. Али, тврди једно: имао је најбоље шамане, врачеве и исцелитеље за учитеље. Од њих је научио како да помаже људима да им буде боље, како човека да усрећи и продужи му живот.


- Нису човеку болести и несреће од Бога дате - истиче Недељко. - Зато се треба чистити од негативне енергије. Најбоље је придржавати се десет божијих заповести и ићи у божије храмове где се човек напуни позитивном енергијом. Ако згрешиш, покај се. И никад не убиј.

Шта је научио живећи са људождерима у Африци, није нам рекао. Признаје да је запањен њиховом интелигенцијом. Нема људождера који не зна историју свог племена од памтивека до дана данашњег. У племенима постоји строга хијерархија. Дечаке до седме године гаје мајке, а од тада до пунолетства - старешинство. Неђа је присуствовао језивим ритуалима са крвљу и мокраћом у којима се дечаци подвргавају страховитим тестовима издржљивости. Племенски врач, који види све, има телепатске и исцелитељске способности, учи их да поштују богове шуме, траве, планине и, пре свега, како да разговарају с њима.

Једном су, прича Неђа, власти крчиле шуму како би се направио пут. Требало је, између осталог, да посеку једно огромно дрво које пет људи није могло да обухвати. Пошто му булдожери нису могли ништа, власти су позвале племенског врача и понудили му шта год хоће у замену да разговара с духом дрвета да им дозволи да се дрво обори и изгради пут.

- Седам дана је врач преговарао с духом дрвета. То није фантазија, гледао сам својим очима. Кад је намолио духа да изађе, после сат гране су попустиле, а лишће се осушило. Дрво је оборено као од шале, племе је добило шта је тражило, а врач је узео седам коренова тог дрвета и из сваког је касније никло по једно ново дрво - прича Неђа.

Неко ће се можда насмејати овој авантури, можда и помислити да је чиста фикција. Ипак, кад Неђа кроз сећања одлута у своје доживљаје, не можете а да га не слушате отворених очију и уста. Вероватно су исто тако реаговали и специјалци ЈНА које је Недељко Дражић пре двадесет година обучавао како да преживе у природи, разликују лековито од отровног биља, постављају замке животињама...



- Било је то на Јахорини. Седели смо око ватре, причали о енергији, ратницима спавачима, о гледању у ватру, лечењу ватром. Они се заинтересују, раније никад чули за то. Ја им тада предложим да оформимо групу при војсци која би се бавила енергетским деловањем. Док смо разговарали, цртао сам нешто по земљи испред ватре, хтео сам да исцртам број 99, али испаде 69. Они су се смејали и зезали, али парапсихолошка група 69 је формирана. Зашто баш 69? Па ништа није случајно. Ни код мене нико случајно не дође да тражи помоћ - загонетан је Неђа.

Највише разумевања за формирање ове групе било је, каже, у Србији, где је, очигледно, дубоко укорењена духовна традиција.

- Србија има много природно талентованих парапсихолога, само што се мало ко озбиљно бави тиме. Није чудо што су наши обавештајци некада били четврти у свету - примећује Неђа.

И метла се пита

Неђини мобилни телефони стално звоне, као и фиксни у стану у центру Београда у који сваки час неко улази. Било би неукусно помињати имена, иако Неђа сваког са сваким упознаје. Рецимо да долазе са свих страна - пословни људи, државни и војни службеници, писци, новинари, директори, професори, спортисти, манекенке, њихови пријатељи, пријатељи њихових пријатеља... Долазе целе породице да им Неђа излечи децу, врати их на прави пут ако су се одали неком пороку, брачни парови који се лече од стерилитета, остављени који не могу да преболе прељубу партнера... Показују му фотографије мужева, бивших љубавника, свекрва, синова и снаја. Види Неђа и преко слике им одмах каже „тај није за тебе” или „добра ти је снајка, само је много нервозна и лошу енергију преноси на сина, нека провери штитну жлезду код лекара.”

Свако ко уђе на врата, најпре прође испод позамашног венца белог лука на улазу, а онда испод мале метле на плафону у предсобљу. Ту метлицу готово нико не примети, али Неђа, док скенира ауру сваке придошлице, дискретно региструје да ли се и како помера метла. Њене вибрације су непогрешив показатељ да ли је ушао неко ко на себи има магије. Има ли неког у Србији ко није под магијом, питамо Неђу, запањени масом света која пролази из дана у дан кроз његов радни простор и геометријском прогресијом којом се увећава број оних који траже помоћ. Код Недељка нико не долази без невоље.

- Има, има - смеје се Неђа. - На сиротињи магије нема.

Док скенира нечију ауру, Неђа истовремено „види” и разне вражје облике око човека и тако одмах зна која је магија у питању. Најтеже је, каже, породично или генетско проклетство. Због неког претка који је рушио божије храмове или масовно убијао, испаштају генерације и до 21. колена. Мајчино или очево проклетство је најјаче после породичног. Оно је, каже, најчешћи узрок што се рађају фалична деца, иначе врло интелигентна и сензибилна. Крвна магија је наметнута, ради се некоме из љубоморе, зависти, мржње, а преко одеће, косе, интимног рубља, фотографије... Љубавна магија се ради преко наруквице или ланчића да би се неко „везао” за неког.

- Политичарима и бизнисменима се често ради магија преко мртвачке воде, полива им се пред кућним прагом или убацује у пиће, кафу. После нико не зна како је возач слетео с пута - каже Неђа и саветује свим важним личностима и богаташима да кад иду на пут или неку вечеру, обавезно са собом понесу сребрну кашичицу и њоме промешају храну и пиће. Ако сребро поцрни, храна и пиће су отровни.

Пошто му се укаже да ли је неко и под каквом магијом, он прелази на пулсну дијагностику, древну методу коју је научио на Тибету. Док држи човека око ручног зглоба, опипава пулс и осећа како крв пролази кроз сваки орган. Тако добије потврду онога што је већ видео скенирајући ауру - да ли је неки орган оболео. И, што је још важније, да ли ће неки орган тек оболети.

- Пулсна дијагностика је и превентивна, открију се сви угрожени органи. Болест никад не нападне човека одмах, она у њему тиња бар две године - открива Недељко.

После пулсне дијагностике, енергетски обрађује човека. Никоме није јасно шта се дешава док он руком прелази преко одређених делова тела, маше око вас или вас држи чврсто у загрљају. Само осетите неку пријатност и топлоту која се под његовим додиром разлива телом.

- То што радим назива се деблокирањем енергије. Прво појачам енергију у стомаку, који је извор живота, онда пређем на срце, па на десну стану плућа и на крају јачам кичмени стуб. После тога човек има нормалан проток енергије кроз цело тело, али и енергетску изолацију од лоших утицаја - објашњава Недељко своју методу која се најчешће завршава прецизним податком ко има који пршљен уклештен.

Ритуална ВИП журка

Неђа не лечи док не очисти од магије. Или, ако ће неко лакше да разуме, од негативне енергије. Тек после следе рецепти за биљне чајеве, тинктуре, мелеме... А како чисти? Ноћу, у својим астралним дружењима са учитељима шаманима из целог света. Они су увек уз њега да му помогну да се његова астрална пројекција врати у његово тело. А Неђа из њега мора да изађе да би ономе кога чисти вратио душу коју је ђаво, преко бачене магије, узео под своје.

- Свако од нас има свог енергетског, астралног двојника. Мој задатак је да нађем двојника и пренесем из њега човеку позитивну енергију - наставља причу.

Како он то ради може да се види на групним ритуалима чишћења. Мада, опет, никоме ништа неће бити јасно. Али, изгледа да делује. На недавно одржаној сеанси, која је, без претеривања, изгледала као да сте залутали на ВИП журку, од четрдесетак учесника, обучених у ритуалне хаљине, некима је током обреда било мука, било је и падања у несвест (то значи да је ђаво нагло изашао из тела и душе, објашњава Неђа), али су сви отишли весели. Многи су, препричава се ових дана по граду, те ноћи први пут спавали нормално после дужег времена. Енергетски набој држао их је данима, а свако га је искористио на свој начин. Једни су добили порив да перу прозоре и детаљно чисте кућу, други идеју за посао, неки су се измирили с родитељима... Било је и оних који су признали да им се коначно пробудила сексуална жеља.

Колективни ритуал почиње тако што се сви поређају у круг и то по јачини енергије магије. До Неђе су увек они с „највећим ђаволима”. Сви се држе за руке и понављају „ми смо светлост и светлост је око нас”. А он, у ритуалној одори, са ниском звончића, говори бајалице, што херцеговачке, што индијанске или афричке. Нико га не разуме, али примећују да је у трансу. Кад замахне звончићима око нечије главе, тело се стресе од језиве високе фреквенције.

Штит над Србијом?!

- Бајалицама, звоњавом и ритмом бубњева терам ђаволе да изађу из тела и душе. Чим изађу, ухвате се за руке тако чврсто, да изнад круга направе пирамиду. Онда их завађам, ломим, дижем изнад аура и убацујем у бубњеве. На крају се свако од учесника ритуала са сваким изљуби три пута - прича Недељко и каже да се после тога ђаво не враћа у човека, али може остати његово семе. - Ја то видим и, ако треба, та особа поново долази на рит

Ко верује у ово, верује, ко не верује, не мора.

- Људи можда не знају ко сам, али ја нисам на ђавољој страни. Јесам православац, али за помоћ ми се обраћају људи свих вера - каже Неђа. - Прави шаман, курандеро, исцелитељ, бели маг, врач, мора да има природну духовну енергију, да је добар и поштен и божији човек. Његово је да штити и лечи људе. Молитвама, бајалицама, како ко зна.

Иако је парапсихологија већ високо развијена наука у многим земљама, а поготово у САД и Русији, дипломираних парапсихолога и исцелитеља, какав је Недељко Дражић, нема много у свету. Зато, каже, оних поганих врачева који трују људе црном магијом има на милионе.

- Наши политичари не верују у парапсихологију. Не верују они ни у себе, ни у Бога. Није ни чудо што нам је држава у кризи. Они немају ни културу понашања. За увреде којима они чашћавају једни друге, у Америци би пљуштале тужбе. У Народну скупштину зато треба прво довести свештеника да освешта простор и очита молитве, па тек онда их пустити да заседају - каже Неђа и додаје: - И православље нам је у кризи, нападнуто од ђавола са свих страна. Наши свештеници треба добро да отворе очи ко ће убудуће водити Цркву. Српски патријарх мора да има чисту прошлост, као и његова најшира фамилија, да нису никад никоме нанели зло и да су Богу мили. Наследник патријарха Павла мора бити баш као што је он, чист као суза.

За разлику од САД које су новцем купиле најбоље парапсихологе из целог света, Руси су свој природни парапсихолошки потенцијал максимално искористили. Недељко Дражић управо то покушава да уради у Србији. Да окупи најдаровитије људе у земљи са природним моћима, обучи их како да преносе позитивну енергију, лече људе и шире светлост. Зато је недавно у Београду и регистрован Центар за духовну обнову и народну традицију, јединствено удружење такве врсте у свету.

- Време је да направимо енергетски штит над Србијом - поручује Недељко.

НЕДЕЉКО ДРАЖИЋ: ЗА ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ






НЕДЕЉКО ДРАЖИЋ: ЗА ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ

Херцеговачки вилењак са Беверли хилса

„Нисам видовит, али дође ми тренутак кад нешто препознам. Као да ми неко каже шта је то. Једноставно, видим ауру сваког човека, по њеним бојама могу да знам ако је неки орган оболео”, каже потомак чувене траварске породице коме су Американци признали да је непогрешив и у дијагностиковању и у лечењу а Путин му поклонио ручни сат

Сцена је готово надреална. У великој соби, препуној афричких маски, индијанских тотема, тамјана, икона и урамљених признања из целог света седе један бизнисмен, бивши бивши министар, високи спортски функционер и политички аналитичар. Не познају се међусобно, али се представљају један другом. Први држи у обе руке по један велики горски кристал и жмури. Други је на троношцу, погнуте главе, док око њега Недељко маше рукама. Трећи седи на кожној фотељи, чека на ред и крцка прстима од нервозе. Четврти устаје са троседа, узима неки дрвени подметач с постољем, леже на под и ставља га под главу. Да медитира и обнови концентрацију.

Мир прекидају две девојке које улазе без куцања. Једна је комшиница из стана преко пута, а друга њена другарица. Дошле су да попију по чашицу Неђиног еликсира справљеног од 99 лековитих травки. Пече уста иако нема ни трунке алкохола у њему. Другарица, која га пије први пут, загрцнула се. Неђа је гледа, не престајући да маше изнад бившег бившег министра, и каже јој да треба да оде код лекара. „Што”, пита она. „Имаш проблема с бубрезима, провери их”, каже. „Немам проблема. Не више. Имала сам пре три године. Сад је све у реду”, одговара збуњено девојка, а Неђа јој, на одласку, с осмехом поручује да ипак оде код лекара.

Све се то дешава у једном стану у строгом центру Београда, за време уобичајене луднице на улицама и додатне хистерије око формирања нове владе. Два бела голуба слећу на тренутак на симс отвореног прозора и одлазе даље правећи у ваздуху путању у облику срца. Нису сигурно слетели због избора који су код Неђе ових дана главна тема разговора свих који дођу. Можда су их привукле лутке заљубљених парова на витрини које Неђа користи у ритуалима за добијање потомства?

- Нисам видовит, али дође ми тренутак кад нешто препознам. Као да ми неко каже шта је то. Једноставно, видим ауру сваког човека, по њеним бојама могу да знам ако је неки орган оболео. Ту светлост на људима сам видео још као мали - покушава да објасни Недељко Дражић како зна да девојка, коју први пут у животу види, има проблем са бубрезима.

Видовита баба Милка

Никоме то није јасно, најмање обичним смртницима који не верују у оно што не виде. Није јасно ни Неђи иако је завршио високе школе, дружио се с великим умовима, стекао дипломе и признања за оно чиме се бави. Американци су детаљно пратили шта и како он то ради, бележили све камерама и признали да је непогрешив - и у дијагнози и у лечењу. Од тада се око доктора Неда у Америци сви отимају. У јануару му је један амерички богаташ нудио милион долара да дође да увелича његову забаву. Одбио га је. Имао је паметнија посла у својој земљи. А мало и у Дубаију. Захвалио му се и извинио, пославши му флашу најскупљег шампањца и букет за супругу. Кад се Американац после пожалио својим пријатељима, рекли су му да је мало понудио.

Шаман, врач, бели маг, исцелитељ, парапсихолог, травар, доктор медицине... Неђа није све то помало. Рецимо да је све то у једном. Шта је тачно, не зна ни он сам. Визиткарту нема. Шарлатан? Можда, ако Владимир Путин, доскорашњи руски председник, шарлатанима додељује сат са својим именом за истакнуте резултате. Или ако се шарлатанима плаћа милионима долара у знак захвалности. Кућа на Беверли хилсу, у Лос Анђелесу, која се најчешће помиње у локалним трачевима о Недељку, откад последњих месеци све више борави у Београду, вреди баш толико. Неколико милиона долара. Али није купљена.

- Добио сам је на поклон од једног Италијана коме сам жену излечио од рака. После су и децу добили - каже Недељко.




Недељко Дражић родио се пре 54 године у херцеговачком кршу. У породици у којој су се пола века тајне траварства преносиле с колена на колено. Ишао је у школу и чувао овце, али баба Милка му је била најважнија учитељица. С њом је ишао у брање лековитог биља, већ од седме године помагао јој је да порађа жене, учио бајалице за скидање магије са оболелих... „Све ће ти то требати”, говорила му је. Можда је била видовита.

Готово сигурно. Њен унук сад има титулу најбољег исцелитеља Русије у последњој деценији 20. века, руски орден „Звезда наде” за мајстора науке и праксе првог степена који има и бивши амерички председник Бил Клинтон као поклон од Бориса Јељцина. Доктор је медицине Сверуског института ЕНИОМ у Москви, члан је америчке Академије против старења, има ординације широм света и више од пет хиљада ученика које је обучио да чисте људе од негативне енергије. Прича се да је једној Бушовој ћерки спасао живот, а Путиновог рођака очистио од крвне магије, али он то нити признаје, нити пориче.

- Кад сам с бабом први пут порађао жену, ја сам само прелазећи рукама преко њеног стомака, својом енергијом, окренуо дете да лепо изађе. Дете смо, иначе, увек узимали у руке, вртели га и бајали му да буде срећно, да не скрене с Божијег пута. Док сам га окретао, могао сам и да га прегледам да ли је здраво. Постељица се никад није бацала. Остављала се да се осуши. Она је детету заштита од магије и сваке болести - прича Неђа.

Постоји, каже, чај од неколико биљака, који помаже трудницама да се пред порођај отворе и роде дете к’о од шале.

- Људи треба да се окрену природи. Кажу, чајеви не могу да излече. Могу! Још није званично пронађен лек против сиде, али има га на Тибету, праве га од биљака - тврди Неђа и открива да су сви херцеговачки травари били вилењаци.

Светлост и испод куполе

Кад је дипломирао на Медицинском факултету у Сарајеву није ништа знао о Тибету, осим да су, Тибећанци, како их Неђа зове по херцеговачки, веома интелигентни и виши од Кинеза. Али је знао нешто друго: да човека који је под магијом не може да излечи ниједан лекар. А да је неко под магијом, Неђа је могао да види одувек. Покажу му се разне прилике око тог човека, на пример, у облику животиња. Одмах би знао да ли неко због неког испашта, да ли је у питању крвна магија, да ли је неко убио.

- Ако је неко рушио храмове, око њега видим гомилу врагова. То долази само од себе. Не знам како, иако сам начитан и образован - признаје Недељко и саветује: онај ко осети да је одсутан, депресиван, да му ништа не иде од руке, сигурно је под магијом и треба најпре да оде у цркву или било који Божији храм. Цркве су пуне позитивне енергије. Зашто су се у селима, иначе, прво зидале цркве, па све остало? Нимало случајно.

- Треба стати испод куполе. Ту долази светлост. Људи то не виде, али се може осетити позитивна енергија. Онда се покајеш и три пута помолиш Господу Богу, Мајци Божијој и свим светима да ти сачувају породицу и да све нечисте силе оду у средиште земље и три пута кажеш „ја сам светлост и светлост је око мене”. Треба се молити да никоме не направиш зло и да ти нико не науди - каже Недељко.


На Тибет је отишао средином седамдесетих, захваљујући пријатељици. Била је, иначе, лепа као лутка, али имала је толико продоран поглед да ни просјаци нису смели да јој траже паре. Од ње су бежали и момци и пријатељи. Само се Неђа дружио с њом. Показала му је у новинама једног дана да има неки семинар лечења иглицама у Кини и предложила му да оду. И отишли су у Пекинг, из Загреба.

То што је за мање од две недеље савладао акупунктуру, била је само колатерална корист. Оно што Неђи није дало мира био је један возач рикше који је стално стајао испред хотела и нудио му да га вози. Једног дана Неђа коначно седне у његову рикшу и овај га одведе да купи сувенире.

- Не разумем ја њега, не разуме он мене, али ја њега ставим да он седне у рикшу, а ја кренем да га носим по Пекингу онако у оделу и кравати. Кинези око нас попадали од смеха - прича Недељко.

Тајне тибетанских лама

Кад се вратио у хотел, на рецепцији почну да га убеђују да треба да пође са возачем рикше, да је он дошао по њега. Гледа га Неђа, Кинез није јачи од њега. Хоће - неће, осети да је то позитивно за њега, и крене с њим. Имао је 10.000 марака у џепу и речник кинеског.

- Нисам знао куда ме води. Мењали смо возове и дошли до шуме. Нисам имао појма да је то Тибет. У ствари, мене су њихови свештеници, ламе, водили да дођем до њих. А ја сам имао осећај да се враћам кући, као да сам некад већ ту био - сећа се Недељко.

Његова група из Пекинга вратила се кући после две недеље, а он је остао на Тибету пуне три године. Учио је медитацију, како да буде позитиван, како да очисти себе и друге, како да лечи водом, биљем, да примењује акупунктуру пчелама... Многе тајне су му предали, али никад их не користи без њиховог одобрења. Сваки дан је у телепатској вези са својим учитељима, кад год чисти неког од магије, они су увек уз њега. За све то време није се враћао кући. Пријатељима и родбини је на даљину могао да пренесе где је и да је добро. Како, не зна.

- Са ламама сам се споразумевао мислима. Иначе сам увек имао добру комуникацију са свештеницима. Свим. Руском свештенику Василију Тарасјеву својевремено сам скинуо шећер. Он је био добар пријатељ с нашим тадашњим патријархом Германом, па сам после и њему помагао. И данас ме невероватно привлаче манастири и цркве - каже Недељко и открива да наши свештеници знају шта он ради и да никад нису показали неразумевање за то. - И они то раде, свештеници су одувек штитили народ позитивном енергијом кроз молитвене вибрације. И у Библији има молитва против ђавола. Свако би требало да је примењује.

После боравка на Тибету Неђи се живот променио. Схватио је да треба да помаже људима, да им даје светлост. Да ли је он одабрао прави позив, или је позив одабрао њега, ко зна. Ипак, испоставило се да ништа није случајно. Као што неко одлази на конгресе и семинаре, тако је Неђа обилазио индијска, индијанска, сибирска, афричка племена, учио од вуду магова, шамана, гуруа, врачева са свих меридијана. И пре него што је сабрао толика знања у себи, прочуо се врло брзо по добром гласу, чим се вратио са Тибета. Енергетски је деловао на спортисте у бившој Југославији, набијао им је кондицију и концентрацију док тим не добије утакмицу. Убрзо је отишао у Француску, радио на њиховим фудбалерима, политичарима, глумцима...



Види што скенер не види

У САД први пут је дошао 1986. на специјализацију кардиохирургије код чувеног доктора Џонсона из Хјустона. Брзо је схватио да то није за њега, да не жели тако да лечи. Предложио им је на клиници да лече биљем, радио им је дијагностику на свој начин, чистио их од магије... Неко му је веровао, неко није, али је привукао пажњу.

После три месеца гостовао је и на телевизији, причао им је о превентиви и алтернативи. Убедио их је врло брзо захваљујући женама које су хтеле да се подмладе и пролепшају. Богате Американке нису жалиле новца за биљне препарате које је Неђа наручивао са Тибета и из Индије.

- Све сам им говорио одмах, шта коме фали са здрављем, од чега ће тек оболети. Питају они мени како ја то знам, они имају скенере, па не виде. Ја им покажем да знам. Остао сам тада десет месеци у Америци - прича Недељко коме је доктор Џонсон постао велики пријатељ. Када је чувени кардиохирург касније имао проблема са срцем, дошао је код Недељка у Београд да му помогне. Одсео је у „Метрополу”.

Недељко је поново отишао у Америку 1992, кад су код нас увелико пламтели немири. Звали су га на конгрес врачева баш док је боравио у Минхену, где је радио групне терапије у једној клиници. За три радна дана у недељи зарађивао је 40.000 марака месечно и имао плаћен смештај у „Шератону”. У Америку је тад отишао сигурнији у себе и своје моћи него икад. А како и не би кад је иза себе имао извојевану победу над најозлоглашенијим шаманом у Индији?

Имао је Неђа и добрих искустава са индијским шаманима. Годину дана провео је са њима у индијској пустињи, јео самоникло биље, пио сокове из корења кад није било кише, а кад је падала, праћена страховитим небеским пражњењем, био је пун позитивне енергије. Осећао се као да лебди, пуних плућа и разређене крви.

- Ноћи у пустињи потпуно су нестварне. Може да ти се причињава, лако добијеш енергетски пролаз за лечење, исцељење - каже Недељко и с поносом прилази огрлици која виси на једној витрини. То је трофеј који му данас помаже да лечи људе, а припадала је врачу који је у Индији био страх и трепет по лошим вибрацијама. Радио је црну магију свакоме ко му се замерио.

Енергетски окршај у пустињи

Недељко не зна зашто га је тај врач толико заинтересовао. Сазнао је за њега преко својих учитеља у телепатској комуникацији и од тада му није дао мира. Ко зна, можда неки нерешен сукоб из прошлог живота?

- Решим ја да одем у Индију да се обрачунам с њим. Тражио сам водиче да ме одведу до њега, али нико није смео. Онда понудим по 10.000 долара свакоме и сакупим њих 21. Знао сам да ћу да победим, учитељи су били уз мене - прича Недељко.

Кренули су колима, насумице. Одједном кола стану, чак и у супротној траци. Неђа је знао да му шаман шаље сигнале да дође до њега, али следио је свој инстинкт. Имао је, каже, страховиту концентрацију. Одједном је шаман излетео пред њих као облак песка, изгледало је као да баца хиљаде иглица на њих. Био је кост и кожа, косе дуге испод леђа, пун ђинђува. Смрдео је, шкорпије су му из руку јеле. Водичи су се уплашили, а Неђа се смирио и пустио шамана да се исцрпи.

- Шаман је направио енергетски зид испред себе, а ја енергетски круг око себе и водича. Тај круг треба свако да прави око себе кад осети негативну енергију, довољно је да руком или мислима направи круг изнад главе - каже Недељко и враћа филм.



Српски манастири исцељују

Свуда у свету постоје светилишта и храмови које ходочасници посећују због различитих болести. „У Србији имамо све”, каже Недељко и тврди да нигде у свету нема толико манастира са позитивном енергијом као код нас. „Манастири имају исцелитељску моћ, Србија би могла да живи само од људи који би долазили овамо да се лече.”

Мислима му је пренео поруку да је дошао да се упознају, али је шаман узвратио силовитом негативном енергијом. Неђа му је све време слао позитивну енергију и пуштао га да се испразни. На крају га шаман пита да буду пријатељи, а Неђа му приђе и да на поклон наруквицу. Шаман му каже да узме од њега шта хоће и Неђа му затражи огрлицу.

- Ту су биле све његове моћи, враџбине, отрови. Он ми је пружи, али ја је пустим да падне. Он се сагне да је узме, а ја га притиснем и он грудима падне на огрлицу. Притискао сам га све јаче, и енергетски и физички, да сва лоша сила оде у средиште земље. Држао сам га тако све док нисам видео светлост у њему и огрлици.

Кад се окршај завршио, Неђа је водиче пустио да иду, а он је остао са шаманом још 21 дан. Живео је с њим у пећини на чијим је зидовима видео исцртане знакове, нимало сличне цртежима животиња које је углавном виђао у разним племенским културама. Сликао је фотоапаратом те знакове, али ни данас није успео да нађе траг како да их протумачи. Злогласни индијски шаман од тада лечи људе.

У међувремену Неђа је прешао океан и почео да лечи Американце. Прво је отишао на конгрес врачева који се одржавао у више градова, на релацији Монтреал - Торонто - Филаделфија - Њујорк - Хјустон - Лос Анђелес - Чикаго и за тих неколико недеља, као и други учесници, показао све што зна. Ту је било људи разних способности, највише научника, доктора и парапсихолога.

- То и јесу људи којима се највише верује у Америци. Они се ангажују за потребе лечења, у војне сврхе, за чување банкара, бизнисмена, спортиста, а највише самог председника. Физичко обезбеђење је много мање важно - открива Недељко.

Колико је својим вештинама задивио најјачу светску силу, није имао представу све док после конгреса није отишао на чикашки аеродром, да сачека повратни лет за Немачку. Јесте да су му пре поласка нудили да остане, говорили да не брине за пацијенте, да може да ради шта хоће, али није се освртао. Кад је који минут пре уласка у авион насред аеродрома добио све папире за останак у САД, размислио је секунду и схватио да је то позитивно.

Тако је остао у Чикагу. Већ следећег дана добио је кућу, кола, канцеларију и секретарицу. Први пацијент му је био тадашњи градоначелник Чикага, а после њега сенатор Илиноиса.

Travar: Nedeljko Dražić


Nedeljko  Dražić

Da tradicija piše najlepše uspehe, govori primer hercegovačke porodice Dražić u kojoj su se generacije predaka bavile lekovitim biljem, da bi njihov naslednik, travar i bioenergetičar Nedeljko Dražić, u Americi doživeo i svetsku slavu.
-Od kad čovek postoji, odgonetano je koje ga biljke hrane, a koje truju. -To traganje još nije okončano. Da kojim slučajem u 16. veku čovek nije počeo da popušta pred prednostima hemijskih lekova, sve bi išlo drugim tokom. Ali, biljkama se zato uvek iznova vraćamo.

Bogato iskustvo narodnog vidara iznedrilo je originalne lekovite recepture. Ekskluzivno za vas izdvajamo neke od neobjavljenih bisera iz narodne apoteke, koji pomažu u lečenju raznih zdrastvenih tegoba.

I Amerika pala preed receptima hercegovačkog krša, na kojima su preživele generacije, a danas idu uz užurbanog čoveka, koji sve manje veruje u tablete.

Recepti

Čaj protiv nesanice
 100g valerijane
 50g zove
 50g matičnjaka
 30g kadulja

Sve pomešajte, pa uzmite 1 kašiku i sipajte u 300ml vode, pustite da provri, poklopite i ostavite 1 sat. Pijte uveče po 1 šolju pre i posle jela.

Kašalj i prehlada
 250g neslane guščje masti
 250g kakao u prahu
 500g meda

Sve sastojke dobro promešajte ili izmiksujte. Deca treba da piju 3x dnevno, po i kašičicu. Ova lekovita smeša dobra je i za sinuse, ako se namaže po ivici nozdrva, a kod jake prehlade treba namazati masni papir i staviti na grudi i ledja.

Za bolje pamćenje
 100g matičnjak
 70g ruzmarin
 50g kičica
 30g idjirota
 10g koren odoljena
 20g pelin

Za decu:
1 kašika mešavine potopite u 1/2l vrele vode i ostavite 2 sata. Neka piju u manjim količinama, više puta tokom dana.
Za odrasle:
1 kašiku mešavine kuvajte 2 minuta u 3dcl vode i pijte 4x dnevno, sat pre jela. Napravite sok od cvekle, kiselih jabuka, šargarepe i ananasa, pa dodajte malo meda. U tom periodu izbegavati mlečne proizvode.

Neprijatan zadah
 50g kadulje
 50g matičnjaka
 50g nane

Tri kašike mešavine u 1/2l vode, ostaviti da ostoji, pa piti po šolju, ujutru i uveče posle jela.
Ako neprijatan zadah potiče iz želudca:
- po 100g bokvice i kadulje, pa 3 kašike stavite u 1/2l vode, pustite da se kuva 2-3 minuta i pijte po 130 ml 3x dnevno pre jela.

Povraćanje
 sipajte 1 kašiku matičnjaka u 300ml vrele vode, pa kada se ohladi zasladiti medom i pijte na svakih 1/2 sata po 1 kašičicu. Na stomak stavljajte oblog koji se dobija kada pomešate u istoj količini sirće i mlaku vodu. Stomak prethodno namazati svinjskom mašću, pa poviti vunenim šalom. Menjati oblog na svakih 20 minuta.

Dečiji proliv
 zagrejte 1/2l belog vina,pa dodati malo tucanog karanfilića i cimeta i dobro promešajte, i u smesu potopite 4 kašike mekinja, pa još toplu mešavinu stavite na gazu, ili u najlon čarapu.
Oblog stavljajte na stomak, a preko toga platnenu krpu.Menjajte na svakih 30 minuta.Posle toga, dete treba obavezno utopliti.

Pad imuniteta i prehlada

Kada su deca bleda, pate od kašlja, ili su često prehladjena, kao i za čišćenje pluća ( kod odraslih preporučuje se jača doza):
 50g mladog ( svežeg ili suvog ) hrastovog lišća
 po g korena belog sleza i bokvice
 3 zelene šišarke omorike

Šišarke sitno iseckajte, potopite u 1-2l vode i pustite da odstoji 24 sata, pa procedite. Potom dodajte 200ml vode, 3 lista mladog hrasta i kašike mešavine sleza i bokvice. Sipajte 2 kašike meda i kuvajte 10minuta. Pijte u razmacima od 1-2 sata po 2-3 kašike.

Malokrvnost
 2 kašike korena koprive
 2 kašike lista i stabljike koprive
 2 kašike lista i stabljike jagorčevine

Koren koprive kuvajte 5 minuta u 1l vode, pa dodajte list i stabljiku i kuvajte još 7 minuta. Pred kraj stavite jagorčevinu, procedite i ostavite da odstoji 1 sat, zasladite medom i pijte po malo tokom dana.

Dijabetes
 po 100g lista islandskog lišaja, crnog duda, breze, kupine,lista borovnice i kičice
 po 50g razgona i lista maline
 po 200g lista koprive, korena koprive i suve ljuske od pasulja
 po 150g mlečike, kantariona, trava ive, korena vodopije i hajdučke trave
 70g korena maslačka

Sve pomešajte, pa uzmite 5 kašika mešavine i stavite u 1/2l proključale vode. Ostavite da odstoji, pa ujutru pustite da se kuva do 5 min na laganoj vatri. Pijte tokom dana u gutljajima.

MOĆNI RITUALI ZA PRIVLAČENJE NOVCA

EKSKLUZIVNI INTERVJU
BELI MAG NEDELJKO DRAŽIĆ
MOĆNI RITUALI ZA PRIVLAČENJE NOVCA
Izvor: Magična Zona

Nedeljko izvodi obrede koji efikasno deluju protiv magije i savetuje ljude kako da se odbrane od zlih čini. Ekskluzivno za čitaoce "Magične zone" otkriva čarolije koje donose materijalno blagostanje

Kada u crkvi palite sveće za zdravlje, uhvatite malo tog voska u koji se kasnije utisne novčić, stavi u svilenu krpicu i zašije crvenim koncem. Ova amajlija ne samo da donosi blagostanje nego i čuva od zla.

mag  Nedeljko Dražić

Šaman, parapsiholog i beli mag Nedeljko Dražić doneo je spas mnogim ljudima, ali i zajednicama koje su bile pod jakim magijskim uticajem. Odrastao u Hercegovini, u mnogobrojnoj porodici u kojoj se negovala narodna tradicija - medicina i fitoterapija, Nedeljko je život posvetio isceliteljstvu. Da bi zadovoljio žeđ za ezoterijskim znanjem, obišao je 135 zemalja, boravio na Tibetu među lamama, u prašumama sa šamanima i vračevima, a susreo se i sa plemenima ljudoždera. Od svakog je naučio poneku tajnu veštinu i postao nepobediv borac u borbi protiv najvećeg zla današnjice - crne magije. Ali, ne samo to. On savetuje ljude, ali i mnoge svetske moćnike, kako da određenim ritualima poboljšaju materijalnu situaciju.
"Narod sa ovih prostora genetski je obdaren parapsihološkim moćima"X, tvrdi Nedeljko. X"Koliko će se taj dar razvijati, zavisi od toga da li je čovek spreman da se upusti u to. Imao sam sreće što sam odrastao u porodici u kojoj smo se lečili biljem, uz korišćenje bajalica i rituala, da bi se kuća odbranila od zla i bolesti."

Moćnici na udaru magije
Nedeljko napominje da se magijom bave ljudi u celom svetu i da ona može biti i te kako pogubna. Smatra da su udaru najviše izloženi biznismeni, političari i drugi moćni ljudi.
"Narod kaže: Udri Bože svuda, samo nemoj po glavi. Tu se misli prvenstveno na magijski uticaj. Amerikanci veoma veruju u ezoteriju, niko se ne odvaja od zaštitne amajlije, a ako negde zapne u poslu, potražiće pomoć od nekog okultiste".
Naš sagovornik objašnjava šta se dešava kada crni mag želi da opsedne neku moćnu osobu i potčini je.
"Crnomagijaš prvo dovodi mozak u alfa stanje, a potom radi astralnu projekciju kojom mu se svetlosno telo odvaja od fizičkog i odlazi do žrtve. Pri tom se vodi računa da se ne prekine srebrna nit kojim je astral povezan sa telom. Mag žrtvi sugeriše šta treba da radi, što ona u budnom stanju slepo izvršava. To je nešto poput hipnoze. U tu 'operaciju' mogu da budu uključeni i razni rituali koji u potpunosti potčinjavaju dušu žrtve", kazuje Dražić i dodaje da omađijana osoba uskoro počinje oko sebe da širi negativnu energiju ugrožavajući sve ljude u svojoj blizini.

Opasna borba sa demonima
Zahvaljujući svojim parapsihološkim sposobnostima, Nedeljko lako može da prepozna o kojoj magiji je reč, a potom je neutrališe.
"Da bih pročistio organizam, postim na vodi 2-3 dana, a onda slede mentalne pripreme koje obično radim u ponoć. Nakon toga se telepatski povezujem sa svojim prijateljima, šamanima, vračevima i lamama, da bi mi pomogli u borbi jer tu se ne prašta ni najmanja greška. Tom prilikom nosim ritualnu odeću, koja me štiti, ali mi daje i određene moći. Kada se upustim u borbu sa sataninim sinovima, koji su uzeli nečiju dušu, tada oblačim crvenu odeću. To je veoma opasna igra jer se dešava da padnem u trans, pa pored mene mora da bude poverljiva osoba iz moje branše, koja mi pomaže da se vratim. Crvenu boju koristim i kada skidam prokletstvo, nagaze ili vezanost (impotenciju muškarca izazvanu vradžbinama). Sve osobe nad kojima izvodim ritual skidanja magije, moraju nekoliko dana pre toga da poste i idu u crkvu. Rituale uvek radim u zaštićenom prostoru da se zlo ne bi omaklo kontroli, pa zaposelo nekog nedužnog. Obavezno izgovaram bajalice, moćne energetske reči koje biram u zavisnosti od vrste magije", otkriva naš sagovornik i napominje da protivnike eliminiše tako što im šalje dobru energiju koju oni ne mogu da podnesu. Zelenu odeću Nedeljko koristi kada radi rituale nerotkinjma i parovima koji nemaju dece, ljudima koji su naišli na nagaze, deci koja ne uče ili su napustila školu, depresivnim osobama.
"Kada radim rituale deci i mladima protiv uroka i magija, onda oblačim belu odeću."

Da poteče reka novca
Budući da je svet zahvatila velika recesija i da smo svi opterećni besparicom, beli mag savetuje kako da u domu poteče "reka novca".
"Ako ste u besparici, uzmite dve novčanice iste vrednosti i idite u crkvu, prođite oko ikone, pomolite se, pa novčanicama protrljajte čelo. Potom poljubite ikonu, darujte je sa jednom novčanicom, a drugu čuvajte u novčaniku kao amajliju. Postoji još jedan, veoma dobar ritual. Kada u crkvi palite sveće za zdravlje, uhvatite malo tog voska u koji ćete kasnije utisnuti novčić, staviti to u svilenu krpicu i zašiti crvenim koncem. Ova amajlija ne samo da donosi blagostanje nego i čuva od zla. Ukoliko ste u potrazi za poslom, postite tri dana pre nego što odete na razgovor, a tog dana obavezno idite u crkvu: lepo se obucite, umijte svetom vodicom i zapalite tamjan. To će vas napuniti pozitivnim vibracijama i poslodavca ćete osvojiti već pri prvom susretu".

Priroda, riznica zdravlja
"Priroda je naša jedina apoteka, a ezoterija nezaobilazan začin života. Dok se narod oslanjao samo na ta saznanja bio je zdraviji i srećniji. Od svoje babe naučio sam kako da eliksirom lečim ujed zmije, crni prišt, crveni vetar i sterilitet. Taj 'sok života' pravim od 99 trava, ali uz određene rituale koji jačaju moći bilja. Ponosan sam na veliki broj mladih parova koji su zahvaljujući mom napitku postali roditelji. Mnogi koriste moje kreme koje greju i leče tumore i miome, a dobra su zaštita i za homoseksualce", priča Nedeljko i dodaje da je, kada je reč o fitoterapiji, ostvario odličnu saradnju sa svetskim naučnim institutima, pa čak i sa NATO centrima.
"Moj najnoviji izum je specijalan prekrivač namenjen bolesnicima koji ne samo da podstiče ozdravljenje nego negativnu energiju bolesti pretvara u pozitivnu. Osoba može da pokupi negativnu energiju, pa čak i da se razboli, ukoliko sedi na nečijoj bolesničkoj postelji, stolici ili koristi stvari obolelog čoveka. Sve je to energija i to ona loša, i zato su najteže one magije koje se rade na grobljima ili sa mrtvacima", otkriva beli mag i dodaje da bi bilo bolje da ljudi veruju u postojanje zlih sila jer bi se u tom slučaju više čuvali. Uz to, upozorava da se ne kupuju stare stvari, naročito ogledala, a savetuje da se u bolnicu obavezno ponesu Biblija, krst, bosiljak.
Nedeljko je pre nekoliko godina u Beogradu osnovao ogranak "Centra za duhovnu obnovu i narodnu tradiciju" kako bi naučio ljude da se bore protiv magije. Kaže da je to već radio u svetu i da je obučio 5.000 učenika čiji je zadatak da edukuju druge.

Svi zainteresovani mogu da ga kontaktiraju putem telefona 064/265-79-04

ANTRFILE1: ČAROBNE ALATKE
Za izvođenje rituala Nedeljko koristi specijalno oružje.
X"Mač presvučen kobrinom kožom, kao i krivi nož, tup na vrhu, koriste se u odbrani od napada grupe dok se oni sa šiljatim vrhom upotrebljavaju protiv pojedinca. Sečivima se seku negativne energije, a obmotavanje kožom (razne narukvice i zvečke) tera zlo nastalo od krvne magije. Rogovi zadenuti za pojas brane od vukodlaka. Ritualne ogrlice predstavljaju šamanski čin, kao u vojsci. Bubanj služi za prizivanje i teranje negativnih sila, a nogari služe da se demoni prvo sateraju u ćup, a potom u središte zemlje."

ANTRFILE2: LEKOVITO DRVEĆE
Dražić kaže da su za stanovništvo Srbije od velikog značaja manastiri, ali i drveće. Ezoterijski gledano, bukva predstavlja čvrstinu, hrast jaku energiju, a jasen ima posebne magijske i isceliteljske moći. Vrbino lišće takođe je veoma lekovito, ali i neizostavan sastojak romske magije. Orah nije dobar, pa ga ne valja držati u dvorištu.

ANTRFILE3: OTERAJTE NEPRIJATELJA
Osobe koja vam se ne dopada, a stalno vam dolazi u kuću, možete se, prema Nedeljkovom savetu, rešiti na jednostavan način.
"Držite metlu u dovratku i čim ispratite omraženu personu, brzo zabodite iglu na mesto gde je metla uvezana za dršku izgovarajući sledeću bajalicu: 'Silo nečista, idi u središte zemlje'! Ova bajalica može da se koristi i za ljubavne čini. Ukoliko muškarac ima problema sa potencijom, dovoljno je da mu draga lagano rukom protrese genitalije i izgovori tu bajalicu".

Hadži Dubravka Bijelić