уторак, 26. јануар 2010.

Veliki mag Nedeljko Dražić

Nedeljko Dražić
Skida magiju sa država i pojedinaca
''Na čelnike jedne zemlje se djeluje preko njihove porodice, žene i djece ili putem poklona
Veliki mag Nedeljko Dražić, čovjek koji skida magiju s država, ali i sa pojedinaca, iscjelitelj duše i tijela iz Amerike je stigao u Srbiju da pomogne svojoj zemlji, ali i državama regiona. Dražić, koji je inače specijalista interne medicine, ali i tradicionalne parapsihologije, liječio je najbogatije ljude svijeta, predsjednike i njihove najbliže saradnike i članove porodice, ali njihova imena ne želi da otkriva, niti od čega su bolovali, jer je, kako ističe, to profesionalna tajna, a svako ima pravo na privatnost. Za ovim magom, doktorom medicine, jure i najbogatiji američki Jevreji koji ga smatraju ''šamanom, ali i Muslimani, tako da su mu vrata stalno otvorena s pozivom da dođe i ostane među šeicima Arapskih emirata.
I dok Amerikanci ne mogu bez njega, a bogati arapski šeici, čije fotografije u sjaju i bogatstvu nam pokazuje, grabe se da budu u njegovom društvu, veliki mag je odlučio da krene za svojom nostalgijom koja ga je vukla domovini. Pravac Srbija i njena prestonica. Danas živi na relaciji Los Anđeles - Njujork - Dubai – Beograd, a odaziva se na sve pozive i moćnih i bogatih, ali i običnih ljudi kojima je potrebna pomoć.
-Svjetsku slavu sam doživio u Americi gdje imam svoju školu, a uskoro u Beogradu otvaram Centar za duhovnu obnovu i narodnu tradiciju u kojoj će, osim liječenja, podmlađivanja eliskirima i skidanja magije, teći i obuka za parapsihologe i bioenergetičare. Ako me pozovete, biću gost vaše redakcije i može doći deset vaših čitaoca da besplatno primijenim na njima svoje umijeće skidanja čini i izlječenja, obećao je Dražić reporteru ''Revije D'' dok je tekao ekskluzivni razgovor za naš list. Prve grupe koje će ući u ovaj Dražićev centar biće uglavnom iz inostranstva, a kad se završi ta dogovorena obuka, slijede zainteresovani polaznici iz Srbije, Crne Gore i ostalih zemalja Balkana, jer se veliki mag, po sopstvenom priznanju, sada ''posvetio regionu''.
Kako saznajemo u razgovoru s magom i iscjeliteljem, on je mnoge godine svog života proveo u raznim svjetskim zemljama, učeći od najboljih koji žive po raznim ''krovovima i temeljima svijeta''. Tako se obreo i među mudracima Tibeta, s kojima je proživio tri godine. Iz SAD su ga poslali kod Kuranderosa Latinske Amerike, gdje se od najboljih plemenskih vračeva učio ljekovitim blagodetima bilja. Bio je i sa indijanskim šamanima, vračevima Indije, ali i sa iscjeliteljima u pustinjskim predjelima Arabije. Dio života proveo je s magovima- iscjeliteljima u dalekom, sniježnom i tajnovitom Sibiru, čije moći još nijesu prodrle na Zapad, ali ni kod nas.
Kada je prikupio sva znanja i tajne parapsihologije i moći drevnih iscjelitelja, ovaj nevjerovatni doktor medicine napravio je svjetski bum.
Uspješno je liječio, kako ističe, više svjetskih državnika i poznatih ličnosti, a jedan od njegovih pacijenata bila je i čuvena ruska bioenergetičarka Džuna.
Pokazuje nam i snimak svojih prstiju, koji odaje nevjerovatnu energiju na njihovim vrhovima i objašnjava da je čitavo njegovo tijelo toplije nego kod običnih ljudi, jer je prepuno energije.
-Kroz život idem sa svojom srećnom zvijezdom i po Božijoj promisli, kaže Dražić.
Ponosan je na sat koji je dobio od ruskog predsjednika Vladimira Putina, ali i na diplomu kojom ga je nagradila ova velika zemlja za uspjehe u domenu parapsihološkog. On otkriva da pod magijama mogu biti ne samo ljudi, već i države i veći prostori i tvrdi da je uspješno skida.
-Svi globalni sukobi su prvo vođeni parapsihološki, a onda i osvajački, naglašava veliki srpski mag, ističući da je i danas na djelu treći parapsihološki svjetski rat.
Dražić podsjeća na zapise u kojima je analizirano kako je nacistički vođa Adolf Hitler, uoči oružanog osvajačkog pohoda na Evropu, koji je kasnije prerastao u Drugi svjetski rat, takođe prvo vodio parapsihološki rat, a onda krenuo u pohod oružanom silom. Kako otkriva, tako je nestala i Titova SFRJ.
-Nad bivšom velikom Jugoslavijom je početkom devedesetih bilo magijskog djelovanja i na kraju je došlo do razbijanja jedne od najljepših zemalja svijeta, naglašava Dražić tokom razgovora. Ono što je presudno u ovom momentu za život na našim prostorima, prema njegovim riječima, jeste da se tu ''odvija sukob magova Istoka i Zapada''.
Kako ističe, zbog sudara crnih magija na našem dijelu planete sve vrvi i vri.
-Oni su kao ''pirane u jednom loncu'', što stvara stalnu nestabilnost u čitavom ovom regionu, dodaje Dražić i naglašava da i u Crnoj Gori i u Srbiji djeluju ne samo vračevi koji ljudima nabacuju crnu magiju, već i oni koji to čine državama.
-Djeluju uz pomoć političkih vođa, koje to ne mogu da budu ukoliko neka od svjetskih sila nema interese koje ostvaruje uz pomoć njih. To se radi tako što se pažljivo biraju ličnosti za vođenje države i to uglavnom najlabilniji ljudi, spremni na slijepo izvršavanje naređenja, objašnjava Dražić.
Kako naglašava, imperijalističke zemlje imaju čitave timove, osnovane nekoliko stotina godina unazad radi manipulacije liderima drugih zemalja.
-Taj tim prvenstveno djeluje na predsjednika jedne države, na političke partije i bankarstvo. Nameću svoju volju, prave situaciju da se sve vrti u jednom krugu iz kojeg se ne može naći izlaz, prave nervozu i neutrališu um onih koji odlučuju, upozorava Dražić.
Od magije je liječio više predsjednika država, ali ne želi da govori o kome je riječ. Oni su, kako objašnjava, najugroženiji, mada se bacanje čini događa i biznismenima, fudbalerima i svima koji donose veliki novac.
-Na čelnike jedne zemlje se djeluje preko njihove porodice, žene i djece ili putem poklona od drugih državnika, pa im je jedan od mojih savjeta da dobro paze šta primaju, i od koga, navodi naš sagovornik.
On objašnjava da se s djelovanjem magije nad državom poklapa i povećani ulazak raznih sekti, i to u grupama, koje razbijaju ne samo um države, nego i mozgove ljudi, i onda rade šta hoće.
-Riječ je o sistematskom djelovanju sekti, a nerijetko ima i opasne vudu magije. Obično radi grupa od četiri vrača, hipnotizera, sugestologa i parapsihologa koji su nekada radili u državnim institucijama. Djeluju preko omladine, labilnih žena i muškaraca sa viškom ženskih hormona. koje prepoznaju po njihovoj auri, jer mogu da je vide, otkriva nam veliki mag. Kako čujemo, efekat tih djelovanja je i odricanje djece od roditelja i svoje crkve, kao i okretanje raznim sektaškim ritualima, od kojih su neka i sa smrtnim ishodom. Sve to opasno slabi jedno društvo. Veliki srpski mag i iscjelitelj dodaje da odgovorno tvrdi da u ritualima nema žrtvovanja, kao što se to sve češće radi u sektama. Kako tvrdi, on uspješno djeluje upravo protiv takvih timova.
-Svojim ritualom uspijevam da međusobno posvađam zle duhove koji se nalaze u tim timovima, kaže ljekar i mag Nedeljko Dražić. Na ''sektaše'', otkriva nam, djeluje sugestivno, velikom pozitivnom energijom, sve dok ne oslabi jake sile u njima, a prema njegovim riječima spas od njih je ozdravljenje društva.
-Sve radim sa svojih deset prstiju kojima tjeram zlo uz pomoć velike pozitivne energije koja iz mene naprosto isijava, konstatuje Dražić.
Razlaz Srbije i Crne Gore se, kako kaže, takođe desio pod jakim magijskim uticajima koji već duže djeluju na našim prostorima, jer, podsjeća, ove dvije države imaju isti narod, istu krv, prezimena i vjeroispovijest. Raskol je, dakle, bio moguć samo crnom magijom nad njima.
U idućem broju veliki mag će govoriti o svim vrstama magije nad ljudima i kako se skidaju, kao i o iscjeljenjima. Dražić će dati i savjete kako se odbraniti od zla crne magije, posebno prisutne u Baru i Ulcinju...

Č. Mranović- A.Stevović

Pomagao ''Crvenoj zvezdi''

Fudbaleri ''Crvene zvezde'' bili su, prema Dražićevim riječima, pod crnom magijom zbog koje nijesu uspeli da se plasiraju prošle jeseni u evropsku završnicu. Dražića je, kako tvrdi, angažovao generalni sekretar kluba Zoran Damjanović, da pokuša da uoči utakmice sa ''Boltonom'' ukloni negativne sile koje su zahvatile teren ''Marakane'' i igrače. Nažalost, kasno je pozvan u pomoć, pa su Englezi izvojevali minimalan rezultat u svoju korist i trijumfovali.
Poznato je, međutim, da je Dražić imao udjela u osvajanju evropske titule crveno-bijelih 1991. godine uz pomoć ''tibetskog pročišćenja'', a tada su ga angažovali funkcioneri kluba Dragan Džajić i Vladimir Cvetković.



Razgovara sa zmijama

-Porijeklom sam iz okoline Nikšića, ali kažem da sam iz istočne Hercegovine, a moja porodica je više od 500 godina, s koljena na koljeno, prenosila znanje o liječenju biljem... Kao mali često sam sa bakom odlazio da berem čajeve, i uz nju se naučio ne samo tome, već i nemuštom jeziku.
-Zmije nikad ne napadaju, osim ako ih nagazite. Ja sam kao mali naučio da ih dozivam i s njima komuniciram. Jako su mudre životinje i od njih se mnogo toga može naučiti, tvrdi Dražić.



Melem za vojsku

Nedeljko Dražić je neko vrijeme proveo i u Sibiru za koji kaže da je ''frižider planete Zemlje''. Tamo je prvi put vidio energetski korijen jedne endemske biljke koja raste samo u najsjevernijim djelovima Rusije, odnosno azijskog kontinenta i upoznao se sa njegovim svojstvima.
-Vrlo je oporog ukusa, ali sa nevjerovatnim svojstvima. Tamo sam naučio da ga koriste vojnici radi velike energije koju iz njega dobijaju, otkriva Dražić jednu od tajni sa svojih mnogobrojnih putovanja.



Švajcarska u magli vradžbina

-Mada magije ima nad Srbijom i nad Crnom Gorom, zemlja koja je vodeća u tome je Švajcarska. Magija se, kako sam rekao, može prenijeti i predmetima, a u Švajcarsku je najviše ušlo zlata s raznih strana, prokletog novca i zato Švajcarci uglavnom nijesu zdravi. Prisutno je puno negativne energije, a samim tim i depresije, pa su u najkraćem rečeno, nacija koja izumire, smatra Dražić