уторак, 26. јануар 2010.

MAGIJSKA MOĆ BROJA 69








НЕДЕЉКО ДРАЖИЋ ЗА ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ (2)

Магијска моћ броја 69

„Србија има много природно надарених парапсихолога па није ни чудо што су наши обавештајци некад били четврти у свету”, каже признати исцелитељ, идејни покретач парапсихолошке Групе 69 при ЈНА и оснивач јединственог центра у свету у коме окупља најталентованије људе у земљи које ће обучити да шире позитивну енергију над Србијом и лече људе



БКада је 1992. године остао у Чикагу, уз све привилегије које су му америчке службе обезбедиле, Недељко Дражић се толико брзо прочуо да до њега више није могао да дође ко је хтео. Клијенти су му били бизнисмени, глумци, сенатори, кошаркаши, бејзбол играчи, деца богаташа...

- Чистио сам их од порока, магије, чистио сам им куће од лоших зрачења, лечио биљем... Оно што сам им ја радио нико од врачева у Америци није умео - каже Неђа коме су многе познате личности из САД постали пријатељи. Баш као и овде. - Људи воле да се друже са мном. Ваљда зато што их напуним позитивном енергијом.

У Америци је Неђа стекао и велико богатство. Таман да може себи да приушти оно у чему заиста ужива - да рони, пеца, плови јахтом, иде у лов на гризлије на Аљасци, на ждралове у Африци и да првим комшијама на Беверли Хилсу, где с времена на време борави, припреми прави српски роштиљ. Тек да им покаже како „онај њихов барбакју није ни за шта”.

Прецизан као апарати Насе

У Америци се уверио и да је потпуна заблуда како се магијом баве само сибирски и индијски шамани, индијанске и афричке поглавице и бабе с југа Србије. У поређењу с америчким парапсихолозима и сугестолозима, наше локалне врачаре су, тврди, мала деца.

- Магија је завладала светом. Више се не ратује оружјем него умом, деловањем на психичку енергију. Магијом се највише и најлакше делује тамо где се врти новац: на политичаре, банкаре, бизнисмене, спортисте. Делује се на друге земље, на њихову младост, политичке структуре, војску... Сад већ постоји јака техника која путем импулса, инфрацрвених зрака и звука делује на човека, његове мисли, снове, несаницу... Све оно што се дешавало по распаду СФРЈ, а завршило се Дејтоном, ништа није било случајно. Па, како то да баш сва тројица из Дејтона нису више живи - каже Недељко и додаје да се увелико ради на прављењу контратехнике и да су Руси за сада најдаље отишли у томе.



Највећу потврду својих (нат)природних моћи Неђа је добио, опет, у Америци. Тамо је видео специјалне камере које снимају духове, баш као што он може да види „разне врагове око човека који је под магијом”. А у Наси је видео да се користе апарати који мере енергију човека и путем слике преносе је на монитор. Баш као што он види ауру и њене боје и одмах може да процени здравствено стање човека.

- Тим апаратима се сваки дан мери физичка, интелектуална и психичка енергија научника Насе. На монитору се тако види и њихово комплетно здравствено стање. У зависности од енергетског стања, Наса дневно распоређује научнике на различите задатке како би се из сваког сарадника извукао максимум. Преговарам да купим један такав апарат. Јесте много скуп, али требаће ми. Овамо ће тек долазити странци - уверен је Недељко.

Преговори с духом дрвета

Новац и признања стечени у Америци Неђи су омогућили статус угледног госта многих земаља и њихових високих државних кругова, као и даље школовање, углавном у Русији, где је и докторирао алтернативну медицину, односно исцелитељство. Највише пара Неђа је, ипак, потрошио на путовања, од племена до племена, с једног на други крај света. Или, како он то радије каже, на дружење са сиротињом, највећим чуваром духовне традиције сваког народа. Попут арапских бедуина или афричких људождера. Или Цигана.

- Где Цигани разапну шаторе, тамо је чисто и безбедно. Ту нема патогених зрачења - каже Неђа.

Шта је све научио од сиротиње са свих меридијана, само он зна. Али, тврди једно: имао је најбоље шамане, врачеве и исцелитеље за учитеље. Од њих је научио како да помаже људима да им буде боље, како човека да усрећи и продужи му живот.


- Нису човеку болести и несреће од Бога дате - истиче Недељко. - Зато се треба чистити од негативне енергије. Најбоље је придржавати се десет божијих заповести и ићи у божије храмове где се човек напуни позитивном енергијом. Ако згрешиш, покај се. И никад не убиј.

Шта је научио живећи са људождерима у Африци, није нам рекао. Признаје да је запањен њиховом интелигенцијом. Нема људождера који не зна историју свог племена од памтивека до дана данашњег. У племенима постоји строга хијерархија. Дечаке до седме године гаје мајке, а од тада до пунолетства - старешинство. Неђа је присуствовао језивим ритуалима са крвљу и мокраћом у којима се дечаци подвргавају страховитим тестовима издржљивости. Племенски врач, који види све, има телепатске и исцелитељске способности, учи их да поштују богове шуме, траве, планине и, пре свега, како да разговарају с њима.

Једном су, прича Неђа, власти крчиле шуму како би се направио пут. Требало је, између осталог, да посеку једно огромно дрво које пет људи није могло да обухвати. Пошто му булдожери нису могли ништа, власти су позвале племенског врача и понудили му шта год хоће у замену да разговара с духом дрвета да им дозволи да се дрво обори и изгради пут.

- Седам дана је врач преговарао с духом дрвета. То није фантазија, гледао сам својим очима. Кад је намолио духа да изађе, после сат гране су попустиле, а лишће се осушило. Дрво је оборено као од шале, племе је добило шта је тражило, а врач је узео седам коренова тог дрвета и из сваког је касније никло по једно ново дрво - прича Неђа.

Неко ће се можда насмејати овој авантури, можда и помислити да је чиста фикција. Ипак, кад Неђа кроз сећања одлута у своје доживљаје, не можете а да га не слушате отворених очију и уста. Вероватно су исто тако реаговали и специјалци ЈНА које је Недељко Дражић пре двадесет година обучавао како да преживе у природи, разликују лековито од отровног биља, постављају замке животињама...



- Било је то на Јахорини. Седели смо око ватре, причали о енергији, ратницима спавачима, о гледању у ватру, лечењу ватром. Они се заинтересују, раније никад чули за то. Ја им тада предложим да оформимо групу при војсци која би се бавила енергетским деловањем. Док смо разговарали, цртао сам нешто по земљи испред ватре, хтео сам да исцртам број 99, али испаде 69. Они су се смејали и зезали, али парапсихолошка група 69 је формирана. Зашто баш 69? Па ништа није случајно. Ни код мене нико случајно не дође да тражи помоћ - загонетан је Неђа.

Највише разумевања за формирање ове групе било је, каже, у Србији, где је, очигледно, дубоко укорењена духовна традиција.

- Србија има много природно талентованих парапсихолога, само што се мало ко озбиљно бави тиме. Није чудо што су наши обавештајци некада били четврти у свету - примећује Неђа.

И метла се пита

Неђини мобилни телефони стално звоне, као и фиксни у стану у центру Београда у који сваки час неко улази. Било би неукусно помињати имена, иако Неђа сваког са сваким упознаје. Рецимо да долазе са свих страна - пословни људи, државни и војни службеници, писци, новинари, директори, професори, спортисти, манекенке, њихови пријатељи, пријатељи њихових пријатеља... Долазе целе породице да им Неђа излечи децу, врати их на прави пут ако су се одали неком пороку, брачни парови који се лече од стерилитета, остављени који не могу да преболе прељубу партнера... Показују му фотографије мужева, бивших љубавника, свекрва, синова и снаја. Види Неђа и преко слике им одмах каже „тај није за тебе” или „добра ти је снајка, само је много нервозна и лошу енергију преноси на сина, нека провери штитну жлезду код лекара.”

Свако ко уђе на врата, најпре прође испод позамашног венца белог лука на улазу, а онда испод мале метле на плафону у предсобљу. Ту метлицу готово нико не примети, али Неђа, док скенира ауру сваке придошлице, дискретно региструје да ли се и како помера метла. Њене вибрације су непогрешив показатељ да ли је ушао неко ко на себи има магије. Има ли неког у Србији ко није под магијом, питамо Неђу, запањени масом света која пролази из дана у дан кроз његов радни простор и геометријском прогресијом којом се увећава број оних који траже помоћ. Код Недељка нико не долази без невоље.

- Има, има - смеје се Неђа. - На сиротињи магије нема.

Док скенира нечију ауру, Неђа истовремено „види” и разне вражје облике око човека и тако одмах зна која је магија у питању. Најтеже је, каже, породично или генетско проклетство. Због неког претка који је рушио божије храмове или масовно убијао, испаштају генерације и до 21. колена. Мајчино или очево проклетство је најјаче после породичног. Оно је, каже, најчешћи узрок што се рађају фалична деца, иначе врло интелигентна и сензибилна. Крвна магија је наметнута, ради се некоме из љубоморе, зависти, мржње, а преко одеће, косе, интимног рубља, фотографије... Љубавна магија се ради преко наруквице или ланчића да би се неко „везао” за неког.

- Политичарима и бизнисменима се често ради магија преко мртвачке воде, полива им се пред кућним прагом или убацује у пиће, кафу. После нико не зна како је возач слетео с пута - каже Неђа и саветује свим важним личностима и богаташима да кад иду на пут или неку вечеру, обавезно са собом понесу сребрну кашичицу и њоме промешају храну и пиће. Ако сребро поцрни, храна и пиће су отровни.

Пошто му се укаже да ли је неко и под каквом магијом, он прелази на пулсну дијагностику, древну методу коју је научио на Тибету. Док држи човека око ручног зглоба, опипава пулс и осећа како крв пролази кроз сваки орган. Тако добије потврду онога што је већ видео скенирајући ауру - да ли је неки орган оболео. И, што је још важније, да ли ће неки орган тек оболети.

- Пулсна дијагностика је и превентивна, открију се сви угрожени органи. Болест никад не нападне човека одмах, она у њему тиња бар две године - открива Недељко.

После пулсне дијагностике, енергетски обрађује човека. Никоме није јасно шта се дешава док он руком прелази преко одређених делова тела, маше око вас или вас држи чврсто у загрљају. Само осетите неку пријатност и топлоту која се под његовим додиром разлива телом.

- То што радим назива се деблокирањем енергије. Прво појачам енергију у стомаку, који је извор живота, онда пређем на срце, па на десну стану плућа и на крају јачам кичмени стуб. После тога човек има нормалан проток енергије кроз цело тело, али и енергетску изолацију од лоших утицаја - објашњава Недељко своју методу која се најчешће завршава прецизним податком ко има који пршљен уклештен.

Ритуална ВИП журка

Неђа не лечи док не очисти од магије. Или, ако ће неко лакше да разуме, од негативне енергије. Тек после следе рецепти за биљне чајеве, тинктуре, мелеме... А како чисти? Ноћу, у својим астралним дружењима са учитељима шаманима из целог света. Они су увек уз њега да му помогну да се његова астрална пројекција врати у његово тело. А Неђа из њега мора да изађе да би ономе кога чисти вратио душу коју је ђаво, преко бачене магије, узео под своје.

- Свако од нас има свог енергетског, астралног двојника. Мој задатак је да нађем двојника и пренесем из њега човеку позитивну енергију - наставља причу.

Како он то ради може да се види на групним ритуалима чишћења. Мада, опет, никоме ништа неће бити јасно. Али, изгледа да делује. На недавно одржаној сеанси, која је, без претеривања, изгледала као да сте залутали на ВИП журку, од четрдесетак учесника, обучених у ритуалне хаљине, некима је током обреда било мука, било је и падања у несвест (то значи да је ђаво нагло изашао из тела и душе, објашњава Неђа), али су сви отишли весели. Многи су, препричава се ових дана по граду, те ноћи први пут спавали нормално после дужег времена. Енергетски набој држао их је данима, а свако га је искористио на свој начин. Једни су добили порив да перу прозоре и детаљно чисте кућу, други идеју за посао, неки су се измирили с родитељима... Било је и оних који су признали да им се коначно пробудила сексуална жеља.

Колективни ритуал почиње тако што се сви поређају у круг и то по јачини енергије магије. До Неђе су увек они с „највећим ђаволима”. Сви се држе за руке и понављају „ми смо светлост и светлост је око нас”. А он, у ритуалној одори, са ниском звончића, говори бајалице, што херцеговачке, што индијанске или афричке. Нико га не разуме, али примећују да је у трансу. Кад замахне звончићима око нечије главе, тело се стресе од језиве високе фреквенције.

Штит над Србијом?!

- Бајалицама, звоњавом и ритмом бубњева терам ђаволе да изађу из тела и душе. Чим изађу, ухвате се за руке тако чврсто, да изнад круга направе пирамиду. Онда их завађам, ломим, дижем изнад аура и убацујем у бубњеве. На крају се свако од учесника ритуала са сваким изљуби три пута - прича Недељко и каже да се после тога ђаво не враћа у човека, али може остати његово семе. - Ја то видим и, ако треба, та особа поново долази на рит

Ко верује у ово, верује, ко не верује, не мора.

- Људи можда не знају ко сам, али ја нисам на ђавољој страни. Јесам православац, али за помоћ ми се обраћају људи свих вера - каже Неђа. - Прави шаман, курандеро, исцелитељ, бели маг, врач, мора да има природну духовну енергију, да је добар и поштен и божији човек. Његово је да штити и лечи људе. Молитвама, бајалицама, како ко зна.

Иако је парапсихологија већ високо развијена наука у многим земљама, а поготово у САД и Русији, дипломираних парапсихолога и исцелитеља, какав је Недељко Дражић, нема много у свету. Зато, каже, оних поганих врачева који трују људе црном магијом има на милионе.

- Наши политичари не верују у парапсихологију. Не верују они ни у себе, ни у Бога. Није ни чудо што нам је држава у кризи. Они немају ни културу понашања. За увреде којима они чашћавају једни друге, у Америци би пљуштале тужбе. У Народну скупштину зато треба прво довести свештеника да освешта простор и очита молитве, па тек онда их пустити да заседају - каже Неђа и додаје: - И православље нам је у кризи, нападнуто од ђавола са свих страна. Наши свештеници треба добро да отворе очи ко ће убудуће водити Цркву. Српски патријарх мора да има чисту прошлост, као и његова најшира фамилија, да нису никад никоме нанели зло и да су Богу мили. Наследник патријарха Павла мора бити баш као што је он, чист као суза.

За разлику од САД које су новцем купиле најбоље парапсихологе из целог света, Руси су свој природни парапсихолошки потенцијал максимално искористили. Недељко Дражић управо то покушава да уради у Србији. Да окупи најдаровитије људе у земљи са природним моћима, обучи их како да преносе позитивну енергију, лече људе и шире светлост. Зато је недавно у Београду и регистрован Центар за духовну обнову и народну традицију, јединствено удружење такве врсте у свету.

- Време је да направимо енергетски штит над Србијом - поручује Недељко.